De Amerikaanse streamdienst HBO Max is eindelijk gelanceerd in Nederland, en daar zijn we meer dan blij mee! Naar dit moment keken we ontzettend uit en dat is meer dan terecht. HBO heeft namelijk naast hun eigen Originals ook hitseries als Friends en The Big Bang Theory, die onlangs nog van Netflix verdwenen. Dit wordt dus een grote concurrent van de andere streamdiensten in Nederland. Op HBO Max kan je verschillende series kijken en wij hebben de 7 beste voor jou op een rijtje gezet.

De beste series op HBO Max

Geen idee met welke serie je moet beginnen? Hier zijn onze suggesties. Klaar? Bingen maar!

1. Barry

Barry is een huurmoordenaar die iemand moet neerleggen van een theatergroep. Tijdens zijn missie komt hij erachter dat hij een enorme passie heeft voor theater en dat hij hier mee verder wil. Maar hoe moet hij zich losmaken van zijn duistere beroep en zijn droom najagen? Het is een hilarische serie en er komt ook zeker wat spanning bij kijken.

2. The White Lotus

Een groep reizigers (een rijke familie met pubers, een jong stel op huwelijksreis, een dramatische vrouw die het as van haar moeder uit komt strooien) gaan op vakantie naar een prachtig eiland in Hawaii. Het had een onvergetelijke vakantie moeten worden maar de vakantie krijgt een hele andere draai. Iedereen komt zijn eigen problemen tegen en al dit bij elkaar eindigt in een moord in het resort. Maar wie heeft dit gedaan en hoezo?

3. Succession

Mediamagnaat Logan Roy, wordt oud en zal wellicht aftreden als CEO. Wie van zijn lieftallige kinderen gaat hem opvolgen? Het wordt een soort Game of Thrones maar dan in een kantoorsetting. Deze serie is echt amazing, ik was na de eerste aflevering al helemaal verkocht.

4. Euphoria

Euphoria een mega bekende serie op het moment, en ja ja, hij staat op HBO Max. Het is een serie over tieners die heel veel tijd hebben om hun make-up te doen in de ochtend (je hebt vast wel filmpjes op TikTok gezien, die Euphoria inspired waren). In de serie word enorm veel drugs gebruikt en daar gaat het ook meer en deels over. Het is één van de bekendste series op het moment!

5. Six Feet Under

Dit is een iets oudere serie, maar we willen hem toch even tippen. De serie Sex Feet Under gaat over intriges van een familie van begrafenisondernemers. Elke aflevering start met een dood van iemand, en iemand die dan bij de Fischer-familie terecht komt. Het blijft een mega goede klassieker.

6. Veep

Ben jij een fan van de serie The Office? Dan is Veep perfect voor jou. Veep is een kantoor-comedy waar ze een vrouwelijke vice-president Selina Meyer en alle struggles die die high-profile baan met zich meebrengt volgen. Deze serie is een heerlijke wegkijker.

7. Hacks

Een oude comédienne van de oude Las Vegas-garde, Deborah Vance, wordt de mentor van een verwaande 25-jarige meid. Maar wat niemand weet is dat ze underground comedy-schrijver is….

Lees: Vanaf deze datum komt HBO Max naar Nederland