Zoals bij veel in het leven, maak je tijd voor dingen waar je echt om geeft. Zo ook je vriendinnen, op lange afstand of niet je zal toch echt je best moeten blijven doen. Dit is natuurlijk niet altijd makkelijk en de communicatie kan niet altijd even soepel verlopen. Om je vriendschappen te onderhouden, delen wij wat creatieve manieren om in contact te blijven met je bestie, die niet bepaald om de hoek woont.

@instabellahadid
@instabellahadid

Manieren

  • Als je schema te druk is , kun je altijd nog multitasken. Dus terwijl jij aan het koken bent, bel je bestie dan even terwijl je dat aan het doen bent. Samen een gerecht koken is zelfs nog leuker. Kies iets uit waar jullie allebei zin in hebben and let the cooking begin!
  • Plan een FaceTime uurtje, waarin je bijvoorbeeld samen een film of serie gaat kijken. Het kan wekelijks of gewoon maandelijks zijn. Kijk even wat voor jullie beide uitkomt. Zo kunnen jullie allebei je lievelingsserie zien en tegelijkertijd roddelen over die knappe hoofdrolspeler.
  • Als je WhatsApp volstroomt met berichten van je best girl, en je op een punt komt dat het te overweldigend begint te worden, laat het haar dan even weten. ” He, ik negeer je niet, maar ik kan gewoon even niet reageren, laten we later even bijpraten”.
  • Een handgeschreven brief. Er is niet zoeter dan een onverwachte handgeschreven brief van je beste vriendin. Mocht je de brief op de post doen vergeet dan niet om er een beetje parfum op te spuiten.
  • Houd een dagboek bij met alles wat je meemaakt en stuur dit einde van de maand naar elkaar op. Zo kan de ander in een klap al jouw avonturen lezen en weten wat er in jouw leven speelt zonder dat je constant je bestie up-to-date moet houden en daarbij de helft vergeet. Plus, dit is een mooi aandenken voor als jullie paar jaartjes ouder zijn.
  • Organiseer een maandelijkse game night! Elke maand kun je een verschillende game uitzoeken en om er een wedstrijdje van te maken, selecteer  je elke keer een prijs voor de winnares. Fun!

Lees ook: Pink dream: deze roze caravan is perfect voor jou en je vriendinnen