Eerlijk is eerlijk, als we sporten doen we dat vooral voor onze vormen. En als we het dan over vormen hebben vinden wij de vorm van één deel van ons lichaam toch echt het allerbelangrijkst: onze kont. We willen mooie ronde billen en daarom zijn we allemaal zo fanatiek aan het squaten. Maar is dit nu wel echt de meeste effectieve manier om je billen te trainen?

billen workout FEM FEM

Billen trainen

Chill Factore, een indoor skipiste, heeft een onderzoek gedaan onder 2.000 personen. Daarbij is bij hen een enquête afgenomen. Hieruit blijkt dat mensen die skiën de beste kont hebben. Bij skiën worden de hamstrings, bovenbenen en bilspieren het allermeest belast. Dit komt door de gebogen positie van de benen die je tijdens het skiën moet aannemen.Ook kwamen er nog andere groepen mensen goed uit de test. Zo hebben ballroom dansers, fitness instructeurs, cheerleaders en voetballers ook vaak een goed achterwerk.

Heb jij voor deze winter dus nog geen wintersport geboekt? Zeg dat sportschool abonnement dan even op, doe voorlopige deze work-out thuis en bespaar jezelf nu dat geld om later je booty te trainen op de piste.