Kijkers van B&B Vol Liefde hebben vol verbazing naar het liefdesprogramma gekeken. In de nieuwste aflevering zagen we hoe Martijn de liefde verklaarde aan Fenna, maar dit niet rechtstreeks aan haar vertelde. Eindstand: er ontstond een ongemakkelijke situatie waar kijkers niet over op kunnen houden.

martijn b&b vol liefde
Bron: B&B Vol Liefde

Verliefde gevoelens

Het seizoen van B&B Vol Liefde is al een eind op weg, dus er worden langzaamaan gevoelens ontwikkelt. Dit geldt ook voor Martijn, die pas op het allerlaatste moment Fenna in zijn B&B verwelkomde. De video van Fenna was hem naar eigen zeggen altijd bijgebleven, zij was dan ook Martijns favoriet.

Fenna verbleef nog maar twee dagen in de B&B van Martijn, maar dit was voor hem lang genoeg om verliefde gevoelens te ontwikkelen. Martijn besloot dit te vertellen, maar deed dit op een nogal eh… onhandige manier.

Kampvuur

De twee dames die overbleven, Fenna en Suus, zouden samen met Martijn van een kampvuur genieten. Allereerst maakt Suus nog een grapje over de kampvuur-setting (aangezien het nogal op Temptation Island leek), maar dit grapje bleek verkeerd getimed. Martijn vertelde namelijk vervolgens aan Suus dat hij verliefd is op Fenna – en Fenna wist dit nog niet.

Bekijk de awkward setting in de video hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door B&B VOL LIEFDE (@bbvolliefde)

Uit de beelden blijkt dat Fenna behoorlijk schrikt – en dit is ook kijkers niet ontgaan. Zo wordt de scène omschreven als “de meest bizarre B&B Vol Liefde-scène ooit” en wordt er zelfs op TikTok over nagepraat.

@vicccle Beste moment B&B dit seizoen als je ‘t mij vraagt #benbvolliefde #martijn #videolandnl #kampvuur ♬ origineel geluid – Vic Cle