En andersom natuurlijk. Jij bent de Elsa, zij de Anna, jij bent de Serena, zij de Blair, jij bent de Betty, zij de Veronica. Jullie vullen elkaar naadloos aan en juist omdat jullie verschillen brengt dit vele voordelen met zich mee. Want iedere brunette heeft toch een blondine nodig en andersom?

blondine-brunette-vriendinnen-femfem

1. Jullie vullen elkaar aan

Blondines zijn wat losser en brunettes zijn afhankelijk en betrouwbaar. Wanneer zij weer eens iets wil gaan doen waar ze de volgende ochtend spijt van krijgt tijdens jullie avondje stappen, ben jij degene die haar weer op het rechte been zet en haar vertelt dat ze dat écht beter niet kan doen. That’s what friends are for, right? Bovendien zijn jullie elkaars sportbuddy’s en motiveren jullie elkaar om tóch naar de sportschool te gaan. En, uit onderzoek blijkt dat je beter sport samen met je beste vriendin.

2. Ruzie om een man is nergens voor nodig

Het blijkt namelijk dat iedereen zo zijn type heeft en met jullie verschillende haarkleuren trekken jullie verschillende mannen aan. En zo vallen jullie ook op heel verschillende mannen.

3. Jullie hebben ieder je eigen kwaliteiten

En hierdoor hoeven jullie dus ook niet jaloers op elkaar te zijn. Dat gele shirtje staat nu eenmaal veel beter bij haar bruine lokken en die blauwe blazer matcht weer super goed met jouw blonde haren.

4. Het is duidelijk wie er moet stofzuigen

Want ja, die haren op de trap zijn toch echt bruin, daar is geen twijfel over mogelijk.

5. Je hoeft niet bang te zijn dat je ineens je foundation mist

Want zij heeft nu eenmaal een hele andere huidskleur dan jij. En dit geldt ook voor andere make-up producten. Een lichte blush staat jou prachtig, terwijl je blonde vriendin daar een beetje flets van wordt.

Juist, genoeg redenen. Geef die lieverd nog maar eens een dikke knuffel. Misschien wordt het weer eens tijd voor een perfect weekend met je beste vriendin.