Mocht je het hebben gemist, het is vandaag Blue Monday. De zogenaamd meest deprimerende dag van het jaar. Afijn, je kan er natuurlijk voor kiezen om vandaag de hele dag te zeuren over alles en iedereen maar hoezo eigenlijk? Ja, maandagen zijn misschien niet de leukste dagen maar kom op, genoeg wat je kan doen om ervoor te zorgen dat dit alles behalve de meest deprimerende dag van het jaar is.

Blue Monday FEM FEM

Ga naar buiten

Hebben jullie gezien wat voor een strakblauwe lucht er vandaag is? Ja, het is ontiegelijk koud maar trek iets warms aan en ga lekker wandelen met je koppie in de zon. Vitamine D is goed voor de mens.

Borrelen op een maandag, waarom niet?

Zit jij de hele dag op je werk dus geen tijd om de deur uit te gaan? Spreek af met wat vrienden na werk voor een borrel. Ja, ook als je aan een Dry January doet.

Bekijk de docu over Fyre Festival

Dus jij dacht dat je een slechte dag had? Zet even de nieuwste docu van Netflix over de dramatische Fyre Festival op. Moet je voorstellen, je hebt belachelijk veel geld uitgegeven aan een festival in de Bahama’s en het schijnt de grootste flop van de eeuw te zijn. Dan heb je pas écht een reden om chaggie te zijn.

Verwen jezelf

Of het nou is met een giga stuk chocolade taart of je gaat lekker lang baderen. Beter nog: ga met je partner in bad. Dat is pas ultiem genieten. Wellicht met een stuk taart erbij. Wat jij wil.

Knappe mannen op je beeldscherm

Dit zijn de knapste acteurs in de populairste series vandaag de dag. En eigenlijk ook de reden dat je alle series wil gaan bingen.

Geef jezelf iets cadeau

Genoeg plekken namelijk waar er nog Sale is. We noemen een Bijenkorf bijvoorbeeld of een Shoebaloo. Check de winkels waar je niet zo snel shopt (want: duur) en misschien kom je toch net dat ene ding tegen waar je zo verliefd op was en dan ook nog eens met 75% korting.

Ga kattenfilpjes kijken op YouTube

Oké, op maandag ben je vaak toch iets minder productief dus ach, even een uurtje naar de leukste kattenfilpjes op YouTube kijken kan dan ook geen kwaad. Én je wordt er gelukkig van dus bye bye, Blue Monday.