baddie sterrenbeeld

De reden dat je een 'baddie' bent volgens je sterrenbeeld

Voor wie de hele term 'baddie' gemist heeft, we got you. Baddies worden meestal geassocieerd met de vrouwelijke "schurken", je zou ze eigenlijk kunnen zien als vrouwen die hun vrouwelijke features sterk naar voren laten komen. Eigenlijk komt het hierop neer: om een baddie te zijn moet je zekerheid en zelfvertrouwen uitstralen, ongeacht je materiële bezittingen - die Chanel lipstick mag je dus thuis laten.

De reden dat je een "baddie" bent volgens je sterrenbeeld

We weten inmiddels dat de sterren een hoop over ons zeggen. Wat onze karaktereigenschappen zijn, wat voor lover we zijn en zelfs hoe we zijn als ex. Maar ons sterrenbeeld verklapt ook waarom we een baddie zijn. Own it, girl.

Ram

Je bent een baddie omdat je het claimt - en er is niemand die een Ram het tegendeel kan bewijzen. Je gelooft vanuit het diepste van je ziel dat je een showstopper bent, en niks of niemand kan dit geloof van je afnemen.

Stier

Stieren zijn baddies omdat ze weten wat ze hebben en wat ze waard zijn. Als een Stier in zichzelf gelooft, dan pas begint de magie. Creativiteit en geloof zullen baddie Stieren naar het volgende leven tillen.

Tweelingen

Een baddie Tweeling staat bekend om haar vindingrijkheid en creativiteit. Tweelingen kunnen als de beste outside of the box denken. Je komt altijd met nieuwe manieren van denken.

Kreeft

Een Kreeft is een baddie omdat ze haar grenzen kent, en deze stelt. En dat is één van de meest badass dingen die je kunt doen in deze maatschappij. Keep your heart soft and your boundaries strong, baby.

Leeuw

De Leeuw staat vaak bekend als de "it girl". Het sterrenbeeld Leeuw heeft als heersende planeet de zon, dus hoe kan je niet in het middelpunt van de belangstelling staan? Hetgeen jou een "baddie" maakt is hoe je je aesthetic naar voren brengt. Je bent niet verlegen en vies voor een optreden - dit maakt jou een ultra baddie.

Maagd

Maagden zijn baddies omdat ze precies weten hoe ze een outfit samenstellen. Je ziet losse haren, kreukels en mismatches in een ogenblik. Je bent een master analyzer, wat ervoor zorgt dat je altijd SLAYT.

Weegschaal

Er zijn teveel voorbeelden waaruit blijkt dat Weegschalen dé baddies van de dierenriem zijn. Klasse, elegantie en stijl: Libra has it all! Omdat je all about balance bent zorg je ervoor dat alles wat je doet er perfect uitziet.

Schorpioen

Je bent een baddie omdat je een enorm mysterieus aura hebt. Scorp's doen niet mascara op voor zomaar iemand - serieus, het is namelijk een rot werk om je make-up weer te verwijderen.

Boogschutter

Boogschutters zijn een baddie omdat ze onbeschaamd zijn. Ze lopen rond alsof ze de wereld bezitten en zelfverzekerdheid hebben ze van nature. Saggi's accepteren zichzelf 100% en genieten ervan. Badass!

Steenbok

Steenbokken zijn baddies omdat ze the boss zijn. Punt. Je gaat achter je doelen en ambities aan en stopt niet met werken voordat het gelukt is. Je werkt extreem hard, maar twijfelt hier geen seconde over.

Waterman

Waterman baddies zijn uniek omdat ze afwijken van de norm. Als iedereen rechts gaat, gaat de Waterman links. Normaal is boring, right?

Vissen

Vissen zijn de spirituele baddies. Dit komt door hun compassie en empathisch vermogen. De Vissen-baddie is een soulful baddie, geleid door geest en verlangen.