schermafbeelding 2021 08 16 om 161425

Daddy alert! Orlando Bloom laat zijn blote billen zien

Body & Mind17 aug 2021, 12:15 doorChristel van den Berg
Dat Orlando Bloom niet vies is van een beetje naakt weten we allemaal. De acteur, die we allemaal kennen uit Pirates of the Caribbean, deelt een nieuw vakantie avontuurtje. Hij neemt een verfrissende duik in de natuur, geheel naakt. We hebben natuurlijk stiekem even naar de foto's gespiekt en het ziet er veelbelovend uit.

Orlando Bloom

Orlando Bloom: wie kent hem niet? Voor de een is hij een geweldige acteur en voor de ander de ultimate male crush . Voor ons is hij het allebei! Naast bekend te zijn van Pirates of the Caribbean speelde hij ook in Lord of the Rings, the Hobbit en Legolas. Dat deze man kan acteren is dus wel duidelijk. Natuurlijk helpen zijn looks daar ook wel aan mee. Bloom is samen met Katy Perry en de twee hebben samen een dochtertje: Daisy Dove Bloom. Aaah! Hij ziet er niet alleen uit als een hot daddy maar is het ook nog eens eentje. Win!

Pikante foto

Bloom post een foto op zijn Instagram waarop hij aan het skinny dippen, ofwel naakt zwemmen, is. Als je naar rechts swiped zul je op een foto stuiten waarin zelfs zijn billen te zien zijn. Oeh! Dat hij 44 is, is niet te zien. We vermoeden dat Bloom nog regelmatig een bezoekje aan de sportschool brengt.
Waar Bloom aan het zwemmen is en of hij op vakantie is weten we helaas (!) niet. Bij de afbeelding staat namelijk geen lokatie. Wél zien we dat er wat toeschouwers zijn (of ja, andere mensen). Stiekem zijn we wel héél jaloers op deze mensen. Wie wil er nu niet de billen van Orlando bewonderen?