Het is bijna weer zo ver; Black Friday! De perfecte tijd om alles aan te schaffen wat je al lang op je wishlist hebt staan. Of je nu iemand anders met een cadeautje of jezelf verrast, het is toch mooi meegenomen voor de portemonnee. Daarom hebben wij voor jou de dingen die op jouw Black Friday wishlist moeten op een rijtje gezet.

1. Een nieuw lingerie setje

Zoals je vast weet kan lingerie ongelofelijk prijzig zijn. Het is dan wel mooi meegenomen om het tijdens Black Friday te kopen. Want soms mag je jezelf wel verwennnen met een mooi nieuw lingerie setje, toch? Verras je lover, of voor de singles onder ons, voel je mega zelfverzekerd.

2. Een E-reader

Het lezen van een boek kan heerlijk ontspannen zijn. Lekker op de bank met een dekentje, eventjes helemaal in een andere wereld. Maar al die boeken zorgen wel voor uitpuilende kasten. Gelukkig is hier een oplossing voor; de E-reader! Ook nog is handig voor onderweg.

3. Apple Airpods

Deze nieuwe AirPods van Apple (3e generatie) moét je hebben. De nieuwste versie is nog beter dan de vorige. Dankzij de mega lange batterijduur kun jij overal naar jouw favoriete muziek luisteren. Daarnaast laden ze ook nog is razendsnel op. Perfect voor de techliefhebber.

4. Een vibrator

Of je nu happy single bent of een partner hebt; een vibrator is een must have voor in de slaapkamer. Aangezien een vibrator vaak aan de prijzige kant zit is dit perfect voor Black Friday! Weet je niet waar je moet beginnen bij het aanschaffen? Geen probleem. Eerder schreven wij 5 tips voor het aanschaffen van een vibrator.

5. Een winterjas

Het is nu echt zover.. Winter is coming! Dat betekend dat het weer tijd is voor die o zo lekker warme winterjas. Nog op zoek naar een? Dat is dit nu je kans! Of je nu voor een heerlijk lekkere warme puffer gaat, of een mooie wollen lange mantel, verkeerd kan je niet zitten!

Lees ook: Black Friday items waarmee jij jezelf écht verwent (ja, ook erna)