Verjaardagen van vriendinnen zijn altijd gezellig, even bijkletsen met iedereen en taart (eigenlijk vooral taart). Het enige nadeel aan sommige verjaardagen is het kopen van cadeautjes, want wat geef je iemand die al alles heeft? Meestal vraag je haar dan wat ze heel graag voor haar verjaardag wilt hebben, maar het antwoord hierop is vaak: ‘ik weet het niet, doe maar wat leuks.’ Wat leuks? Meid, je hebt al alles wat leuk is, wat moet er in hemelsnaam nog bijkomen? Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om voor deze vriendin een cadeautje te kopen. Daarom helpen wij jou met liefde een handje en hebben we een aantal unieke cadeautjes geselecteerd.

vriendin die alles al heeft femfem

Flawless cadautjes

Vrijwel iedere vrouw houdt ervan om zichzelf mooi te maken, daarom zijn beauty producten altijd een goed cadeau om te geven. Op beauty gebied heb je heel veel keuze, maar kies voor iets wat zij echt mooi vindt of vaak gebruikt. Ook kun je kiezen voor iets wat ze normaal nooit gebruikt, maar waarvan jij zeker bent dat het haar prachtig zal staan. Je kunt bij dit cadeautje kiezen voor bijvoorbeeld een mooie highlighter van MAC. Daarnaast kun je ook kiezen voor een mooie toilettas waarin ze al haar beauty producten in kan opbergen

toilettas femfem
soft and gentle mac FEMFEM

Minimalistische party’s

Sieraden zijn de accessoires die je outfit afmaken, ze kunnen je outfit maken of breken. Want teveel accessoires worden vaak te druk, kies daarom voor minimalistische sieraden. Het sieradenmerk Anna+ Nina heeft speciale earparty setjes voor verjaardagen en feestdagen. Hierin zitten 3 verschillende oorbellen, die in deze set goedkoper zijn dan wanneer je ze los koopt. Ook kun je kiezen voor een mooi kettinkje, armband of een ring. Het is maar net hoeveel geld je wilt uitgeven, daar wordt tegenwoordig steeds meer rekening mee gehouden. Er zijn vele labels en merken die een mooie prijs-kwaliteit verhouding bieden, ook voor het wat lagere segment.  Zoals Beadsbyromys, Fashionology of Xzota, heb je toch een hoger budget? Dan kun je bijvoorbeeld kijken bij Overload Studios.

Schermafbeelding 2017-11-01 om 12.37.57
Schermafbeelding 2017-11-01 om 12.45.09

Twee in één

Houden jullie allebei van reizen of willen jullie er simpelweg even tussenuit? Kies dan voor een citytrip voor jullie samen, zo heb jij er ook nog eens wat aan. Citytrips hoeven helemaal niet duur te zijn, zo kun je dit najaar al naar vele steden voor een klein bedrag, waarover we laatst een ander artikel schreven. Ook in het voorjaar kun je voor een klein prijsje de zon opzoeken, het is maar net welke landen en dagen je overweegt. Daarnaast beleven jullie tijdens deze trip de mooiste momenten samen, wat ook een cadeautje op zich is. Vind je het toch wat duur om in je eentje te geven? Spreek dan af om in plaats van een cadeautje voor elkaars verjaardag te geven, samen een weekendje weg te gaan. Of geef dit cadeau met een groep vriendinnen, waardoor het maar een klein bedrag per persoon is.

Gezelligheid in huis

Woont die ene vriendin op zichzelf, met haar vriend of nog bij haar ouders? Geen enkel probleem, voor iedere situatie hebben wij een oplossing, want iedereen wil wel eens iets veranderen aan haar interieur. Dit kan gemakkelijk in iedere beschikbare ruimte, groot of klein. Zelf kopen we niet zo snel veel mooie artikelen voor in huis. Toch vinden we het fijn als we thuiskomen in een huis met een mooi interieur en de bijpassende accessoires. Daarom zijn wij die fantastische vriendin die zorgt voor een beetje gezelligheid in huis, letterlijk en figuurlijk.

desino femfem
Schermafbeelding 2017-11-01 om 14.07.54

Een geheim gin feestje

Op het internet en in de winkels zien we steeds meer verschillende soorten gin verschijnen, het is een steeds populairder wordend drankje. Zo kun je opstarten met een kopje Gin Tonic Tea of genieten van marshmallows met gin smaak. Omdat het steeds populairder wordt kunnen wij er ook niet vanaf blijven en dat is het gin merk Hendrick’s opgevallen. Zij hebben een nieuwe lijn ontwikkelt waarmee we de hele dag door kunnen genieten van gin, met de secretarium lijn. Hierbij kun je een pakket kiezen met een van de heerlijke gin’s die Hendrick’s heeft en daarbij een thee kopje. Doen alsof je een kopje thee drinkt, terwijl je eigenlijk stiekem een geheim gin feestje hebt. Het leuke is dat er steeds meerdere smaken komen en al zijn, waarbij andere kopjes horen zodat je deze allemaal kunt sparen.

Een aantal tips

Mocht je het toch nog steeds lastig vinden en er niet helemaal uitkomen hebben we nog een aantal tips voor jou:

  • Luister goed en schrijf alles meteen op als ze het over dingen heeft die ze leuk of mooi vindt. Wees er wel snel bij, want voor je het weet heeft ze het zelf al ingeslagen.
  • Ga eens langs bij verschillende conceptstores bij jou in de buurt, je doet hier heel veel inspiratie op en misschien vind je hier wel het perfecte cadeau voor die ene vriendin.

De leuke conceptstores door heel Nederland:

Lees ook:

Met deze basic items rock jij iedere gelegenheid