Hoewel het luxe leventje van een celeb soms als muziek in de oren klinkt, krijg je ook te dealen met een hoop bullshit. Zo krijg je steevast een hoop meningen naar je hoofd gegooid (ugh!) waar je helemaal niet om gevraagd hebt. Dit overkwam Camila Cabello toen ze een rondje aan het rennen was – de ster droeg een topje waarin haar blote buik te zien was, met alle gevolgen van dien…


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door camila (@camila_cabello)

Fat-shamers

Zeg Hollywood en je zegt fat-shaming. Camila Cabello werd overdonderd met reacties over haar lichaam toen ze buiten een rondje aan het rennen was. En dit juíst terwijl ze fit en gezond probeerde te zijn. Kunnen we met zijn allen afspreken om géén commentaar op elkaars lichaam meer te geven? Amen.

TikTok video

De zangeres en songwriter postte een video op TikTok waarin ze een krachtige boodschap deelde: Camilla houdt van haar lichaam! Ze vertelt in het filmpje dat ze aan het hardlopen was als een normaal persoon (!) en daarom haar buik niet inhield. Want laten we eerlijk zien: wie houdt er zijn buik in tijdens het rennen?! Volgens Cabello is het in strijd zijn met je eigen lichaam zó last season. Camila for president!

Body positivity

Camila vertelt in de video dankbaar te zijn voor haar lichaam dat doet wat het moet doen. ‘We zijn echte vrouwen met curves, cellulitis, stretch-marks én vet,’ zegt Cabelo. Wij staan 100 procent achter de prachtige boodschap van de ster. Dit is een pep-talk die iedere vrouw zo nu en dan kan gebruiken.

Lees ook: Met deze 10 Body Positivity Tips ga jij meer van jezelf én je lichaam houden