istock 503589672 betaald kerstmarkten bezoeken

Droombaan ontdekt voor kerstliefhebbers: je kan geld verdienen met het bezoeken van kerstmarkten

Career04 dec 2019, 8:55 doorRedactie
De kerstmarkten schieten ook dit jaar weer als paddenstoelen uit de grond. Inmiddels staat een bezoekje aan de kerstmarkt vast al wel gepland met je vriendinnen. Maar er is dit jaar meer. Begint jouw hart net zo snel te kloppen bij de gedachte van het bezoeken van een kerstmarkt als die van ons? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Voor alle kerstfanaten onder ons is er een droom die uitkomt. Betaald kerstmarkten bezoeken. Ja, je leest het goed.
istock 503589672 betaald kerstmarkten bezoeken e1575461021558
De website expocart.com zoekt iemand die 10 verschillende kerstmarkten in het Verenigd Koninkrijk gaat bezoeken. En het bijzondere is: je krijgt er nog fors voor betaald ook. Dit is wel even andere koek dan gewoon een dagje (gratis) naar een kerstmarkt in Nederland gaan.

Betaald kerstmarkten bezoeken

Er zijn wel een paar eisen waar je aan moet voldoen als je voor €59 per uur (!!) flammkuchen en glühwein gaat nuttigen en langs de meest magische kraampjes gaat wandelen.
  • Je moet minimaal 18 jaar oud zijn
  • Je moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs
  • Je moet beschikbaar zijn in de periode van 6 t/m 24 december
Ben je net zo enthousiast als wij? Schrijf dan snel je motivatiebrief en wie weet word jij geselecteerd om betaald kerstmarkten te bezoeken. O ja, en je mag gratis een vriend of vriendin meenemen én je reiskosten worden vergoed. Wat wil je nog meer?