beyonce en jay z

Powercouple: dit is het enorme vermogen van Beyoncé en Jay-Z

Career07 feb 2023, 12:45 doorAngela Badstuber
Binnenkort gaat superster Beyoncé weer op tournee, en dat betekent dat ze enorm wat geld zal verdienen. Maar ook haar partner Jay-Z haalt bakken aan geld binnenmet zijn bedrijven en muziek. Wat zou het vermogen zijn van het stel samen?
beyonce en jay z
Bron: Pinterest

Beyoncé en Jay-Z

Het stel is al meer dan twintig jaar bij elkaar, ze zijn getrouwd en hebben drie prachtige kinderen genaamd, Blue Ivy, Rumi en Sir. Ze leerden elkaar kennen in 2000 tijdens het MTV Spring Break festival in Cancun. Beyonce was toen pas achttien jaar en trad op met Destiny's Child. Jay-Z was dertig jaar en was als artiest de rapgame aan het veranderen.

Het vermogen

Dat Beyoncé en Jay-Z steenrijk zijn, is inmiddels al bekend. Beyoncé verdient miljoenen in de muziekindustrie met haar albums, maar ook heeft ze samenwerkingen met grote merken zoals Adidas en Armani. In 2012 kreeg ze 278 miljoen dollar voor een samenwerking met Pepsi. Ze verdient ook geld aan haar parfumlijn Heat en wereldtournees. Met haar solotour The Formation World Tour verdiende ze liefst 256 miljoen dollar.
Bij Jay-Z stroomt het geld ook naar binnen. Naast artiest zijn is hij een echte ondernemer en heeft hij zijn eigen entertainment-label Roc Nation en streamingdienst Tadi, waar hij miljoenen mee verdient. Het geld investeert hij in kunst, vastgoed en andere artiesten. Ook is hij in bezit van het champagnemerk Armand de Brignac.
Samen zijn ze eigenaar van een eiland op de Bahama's voor 4 miljoen dollar. Ze investeren ook in Jetsmarter, dat is een soort uber voor vliegtuigen, en hebben ze een privéjet. Een Bombardier Challenger ter waarde van 40 miljoen dollar. Ze hebben dus niet alleen inkomsten van hun muziek.
Jay-Z heeft volgens Forbes een vermogen van 1,3 miljard dollar. Beyoncé heeft volgens Forbes een vermogen van 450 miljoen dollar. Samen heeft het stel een vermogen van bijna 2 miljard dollar. Dat is echt enorm veel geld!