Wanneer je een powercouple bent, deel je zo ongeveer alles. Je deelt een huis, bed, geld en misschien zelfs passies en interesses. Je neemt aan het begin van je werkdag dan ook met veel tegenzin weer voor een dag afscheid van je partner. Wat nou als we je vertellen dat je gewoon samen met je partner je brood kan verdienen? Dit zijn de mooiste carrières om samen met je partner aan te gaan!

Foodtruck

Wie van reizen, koken en gezelligheid houdt, zal het idee van een foodtruck beginnen vast aanstaan. Ga op roadtrip door het land en parkeer je truck op de gezelligste locaties om burgers, broodjes of andere lekkernijen te verkopen. Zo breng je niet alleen je vrije tijd met je partner door, maar 7 days a week! Koop een oude truck, pimp hem en begin lekker met koken!

@customconcessions.net
@customconcessions.net

Yogabar

Wanneer je liever niet 24/7 op elkaars lip zit, is een yogabar een goede onderneming om samen te starten. Mensen komen naar een yogabar om even volledig te kunnen ontspannen. Jullie hoeven niet altijd gezamenlijke taakjes te doen, maar kunnen de verschillende taken verdelen. Ben jij gek op yoga? Dan kan jij de leiding nemen over de yogalessen. Is je vriend fantastisch in de keuken? Dan kan hij de baas worden van de relaxte lounge waar smoothies en gezonde gerechtjes geserveerd worden. Jullie komen allebei geheel relaxed thuis en kunnen van elkaars vrije tijd genieten!

Koffietentje

Koppels die een gedeelde liefde hebben voor kunst, muziek, sport, noem maar op, kunnen samen hun passie in een uniek koffietentje steken. Het lijkt met de grote concurrentie misschien moeilijk om een succesvolle koffietent te beginnen, als je maar genoeg opvalt, zullen klanten vanzelf naar je toekomen. Geef mensen een gezellige, warme plek waar ze onder het genot van een heerlijk drankje tot zichzelf kunnen komen of kunnen bijpraten met vrienden. Het is hard werken, maar samen sta je sterk!

@Amazon
@Amazon

Kledingmerk

Zijn jullie allebei gek op mode en dromen jullie ervan om je eigen kleding te ontwerpen? Why not? Doe eens gek en begin gewoon met ontwerpen maken. Laat schetsen aan vrienden en familie zien om te kijken hoe het ontvangen wordt. Krijg je positieve reacties? Ga er dan gewoon voor! Samen met je partner breng je je passie tot leven en creëer je zelfs iets tastbaars dat misschien ooit in de winkels komt te liggen. Het is misschien een leap of faith, maar het kan tot hele mooie dingen leiden!

Travel couple

Wist jij dat je geld kan verdienen terwijl je wereld rondreist? Bezoek met je partner de meest bijzondere plekken en verdien wat bij door lokale baantjes te nemen, een blog te beginnen of als freelance fotograaf foto’s te verkopen. Je kan met genoeg volgers tegenwoordig zelfs geld verdienen met je prachtige reisverhalen op Instagram. Als travel couple reis je samen met je significant other de wereld rond terwijl je nog wel inkomsten binnenkrijgt. Zo hoef je nog lang niet naar huis!

Lees ook: Wat je elke dag met je partner zou moeten doen voor een succesvolle relatie!