Wie een beetje bekend is met Instagram weet wel van het bestaan van ‘finsta’ af. Deze afkorting staat voor fake insta(gram). Dit zijn als het ware tweede accounts waar je leven niet zo gestyled hoeft te zijn, maar waar je lelijke foto’s, onhandige momenten en grappige ervaringen deelt. Een echte verademing, want je hoeft je hier geen zorgen te maken over de perfecte foto’s en feed! Ook de celebrities blijken fan van de neppe insta’s en wij hebben er een paar weten te achterhalen. Let’s take a look…

@gisposables | instagram
@gisposables | instagram

Lizzo

Hoewel Lizzo ook op haar eigen Instagram altijd real blijft, heeft Lizzo een fantastisch tweede account genaamd @Sashabefluting. Haar dwarsfluit Sasha wordt hier in het zonnetje gezet en ze fluit er dan ook op los op dit account. Wat houden we toch van Lizzo…

Gigi Hadid

Ook Gigi Hadid waagt zich aan de finsta trend, maar geeft er wel een esthetische twist aan. Op haar account @Gisposable deelt ze namelijk foto’s die met een analoge of wegwerpcamera zijn genomen. Het prachtige model blijkt hier een talent voor te hebben, want de foto’s die ze deelt (van zowel zichzelf als andere celebs) zijn prachtig! Een soort old school kijkje achter de schermen!

Sophie Turner

Sophie Turner is een vrouw naar ons hart en weet ze dat liefde door de maag gaat. Aan haar account handle @sophiesausagereviews is dan ook niks gelogen. Sophie beoordeelt hier namelijk, jawel, worsten. Ook haar “Passionate Bout The Saus” spreekt voor zich: ze reviewt de worsten namelijk in geuren en kleuren.

Joe Jonas

Ook Sophie’s hubby Joe Jonas heeft een tweede account aangemaakt. Toch lijkt hij in de voetsporen van Gigi Hadid te treden, want ook op @cupofjoe komen veel analoogjes langs en ziet alles er nog best wel gestijld uit. Joe deelt hier beelden die nog nooit naar buiten zijn gebracht, dus perfect voor iedereen die net zo nieuwsgierig is als ons!

We hebben ook nog wat accounts weten te achterhalen die hoogstwaarschijnlijk van celebrities zijn, maar helaas zijn deze wel allemaal privé. We zetten ze alsnog hieronder neer, misschien accepteren ze (per ongeluk) je verzoek wel 😉!

  • Cara Delevingne: @buttholediamante
  • Harry Styles: @calazione8
  • Taylor Swift: @cringemaster3000
  • Drake: @quilteddiamonds

Lees ook: Creepy! Deze celebrities hadden ooit te maken met een stalker