Niet iedereen is gezegend met een smooth skin, ook niet in Hollywood. Ondanks dat de sterren genoeg geld hebben voor de meest exotische crèmes en serums, is en blijft acne een struggle. It’s time to get real: deze celebs delen hun ervaringen met huidproblematiek.

1. Kendall Jenner

Kendall doet niet geheimzinnig over haar huidproblemen. Op het YouTube account van Vogue deelt ze zelfs haar skincare routine die haar acne zou helpen verminderen. Dit is dan ook de eerste keer dat ze de producten deelt die ze gebruikt (doe er je voordeel mee). Het 25-jarige model had vooral in haar tienerjaren en twenties problemen met haar huid, daarom ontwikkelde ze een compleet verzorgingsregime.

Veel te dure middeltjes zijn niet het enige wat helpt tegen acne: voeding speelt een enorm belangrijke rol. Daarom heeft Kendall afscheid genomen van zuivelproducten. Ja, ze eet nog wel kaas, dat is nu eenmaal enorm verslavend.

2. Taylor Hill

Het 25-jarige Victoria’s Secret model is ook eerlijk over haar struggles. ‘Het hoort bij het leven’ volgens Taylor. Kijk, dat zijn nog eens wijze woorden. Maar, dat maakt haar acne niet minder vervelend. Taylor heeft al last van acne sinds haar vijftiende. Waar ze vroeger huilde om haar puistjes, heeft ze nu geleerd om ze te omarmen.

Toen Taylor op een dag een foto van haarzelf postte waar een paar oneffenheden om te zien waren, barstte het internet los. Zelf had ze het niet eens door! Ze werd overspoeld door positieve reacties en werd hier enorm blij van. The world needs more people like Taylor!

3. Lili Reinhart

De Riverdale ster Lili Reinhart weet als geen ander hoe verschrikkelijk het is om acne te hebben als volwassen vrouw. Op Instagram is Lili eerlijk over haar struggles met acne en hoe het haar onzeker laat voelen over zichzelf wanneer ze op set staat. Ze vertelde dat ze niet zeker weet of ze ooit vreden kan sluiten met hoe haar huid eruit ziet. Lili moedigt anderen aan om vooral over hun huidproblemen te praten. Ze hoopt dat wanneer meer mensen hun imperfecte huid laten zien, het als ‘normaler’ gezien kan worden, en zo ook geaccepteerd kan worden. De actrice kwam met de hashtag #breakoutbuddy om mensen met hetzelfde probleem samen te brengen.

4. Selena Gomez

Selena geeft toe nog steeds te moeten dealen met acne: vooral wanneer ze stress heeft. Volgens Selena is het vooral belangrijk om aandacht te schenken aan je lichaam en geest: het is namelijk allemaal met elkaar verbonden. De zangeres heeft een gecombineerde huid (droge huid met vettere plekken) wat erg vervelend kan zijn. Ze gebruikt een crème die de huid hydrateert maar tegelijkertijd niet zorgt voor break outs. 

5. Dua Lipa

Wel of geen acne: Dua is onze ultimate girl crush! Haar make-up artist vertelt dat Dua door haar vettere huid sneller last van acne kan krijgen. Dit verergert nog eens wanneer de zangeres een avondje te veel drinkt. Oeps! Nu is het in Dua’s geval niet zo extreem, maar het is toch fijn als een celeb eens een filterloze huid laat zien. Met pukkel! We hebben allemaal wel eens een realitycheck nodig.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa)

Lees ook: Van deze celebs wist je niet dat ze vegan waren