We leven alweer in het jaar 2021 en zien de tijd aan ons voorbij vliegen. Zo ontstaan er nieuwe liefdes en relaties, maar denken we soms ook terug aan het verleden. Weet jij nog dat deze zes koppels ooit een relatie met elkaar hadden? *old memory unlocked*

@valentinesday
@valentinesday

Miley Cyrus en Nick Jonas

De relatie bleef lang geheim en jarenlang gingen er geruchten rond dat Miley en Nick een ding was. Pas toen de twee uit elkaar waren, heeft Miley de relatie bevestigd. De lovebirds waren tijdens hun tienjaren een tijdje samen. De break-up viel Miley zwaar en ze deed iets wat ieder meisje weleens gedaan heeft na een heartbreak: ze ging voor een nieuwe coupe en verfde haar haren zwart.

Mila Kunis en Macaulay Culkin

Wow, weten jullie deze relatie nog? Inmiddels heeft Mila een gezin met haar first love Ashton Kutcher, maar ze heeft ook heel lang een relatie gehad met Home Alone-acteur Macaulay Culkin. De twee hadden een relatie tussen 2002 en 2011. Ondertussen is Macaulay ook vader geworden. They grow up!

Leonardo DiCaprio en Gisele Bündchen

Voordat Gisele in het huwelijksbootje stapte met Tom Brady, had het supermodel een relatie met hottie Leonardo DiCaprio. De twee zijn ongeveer vijf jaar samen geweest. In 2005 besloot het koppel uit elkaar te gaan.

Cameron Diaz en Justin Timberlake

Hét ultieme koppel uit de ’00s. Ze hebben elkaar ontmoet op de Nickelodeon Kids’ Choice Awards and the rest was history. Het stel is vier jaar samen geweest en ging in 2007 als vrienden uit elkaar. Justin Timberlake is nu al weer een lange tijd gelukkig getrouwd met actrice Jessica Biel.

Penn Badgley en Blake Lively

Wij houden ervan als acteurs zowel daten in de show als in real life. Zo ook onze Serena en Dan van Gossip Girl. De twee hebben een relatie gehad van drie jaar. Vandaag de dag zien we Penn nog schitteren in de goed lopende serie You en is Blake gelukkig getrouwd met acteur Ryan Reynolds, waar ze drie dochters mee heeft.

Taylor Lautner en Taylor Swift

Must be confussing om te daten met iemand die precies dezelfde naam deelt. De naamgenootjes waren samen in de film Valentine’s Day te zien en de kans is groot dat de vonk hier is overgesprongen. Er is eigenlijk niet veel informatie over de relatie te vinden. Het liedje Back to December schijnt over Taylor Lautner te gaan, maar dit heeft de zangeres nooit bevestigd.

 

Lees ook: Deze 10 steengoede acteurs en actrices hebben nog nooit een Oscar gewonnen