Zanger Charly Luske heeft een heftige week achter de rug nadat hij onder vuur kwam te staan door de video van het YouTube-kanaal Roddelpraat waar ze vernomen dat hij was vreemdgegaan. Hij bevestigt dat dit waar is maar nog wel hoopvol voor de toekomst is…

bron: @charlyluske
bron: @charlyluske

Roddelpraat

Vorige week kwam er een video naar buiten op het YouTube-kanaal Roddelpraat dat wordt gepresenteerd door Jan Roos en Dennis Schouten. In deze video kwam het nieuws naar buiten dat Tanja Jess en Charly Luske relatieproblemen zouden hebben. Volgens hen zou zanger Charly namelijk sensueel gedanst hebben met een jongere dame en daar vervolgens ook nog berichten mee hebben uitgewisseld. De dame in kwestie heeft zelf allemaal screenshots opgestuurd naar Roddelpraat waardoor de mogelijkheid er was om deze video te maken.

Verantwoordelijkheid voor zijn acties

Charly gaf in ieder geval op zijn Instagram toe dat hij het flink had verpest. “Het allerergste is dat ik mijn geliefde gezin zo te kort heb gedaan, dat vind ik verschrikkelijk. Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor mijn acties en ga nog harder werken aan mezelf.”

Tanja haar reactie

Ook Tanja voelde zich geroepen om wat te delen op haar Instagram. Tanja verklaart dat ze al langer op de hoogte was over het problematische gedrag van Charly. Ook laat ze weten dat ze hier al langer mee bezig zijn als koppel en dat het op dit moment even een ‘zoektocht’ is wat betreffende hun ‘relatie.’ “Ik wilde er eigenlijk niet op in gaan omdat ik ze geen enkele view gun, maar omdat andere media hier nu ook mee aan de haal gaan moet ik er voor mijn gevoel toch iets mee” laat Tanja weten op haar Instagram. Verder laat ze weten dat ze hoopt met rust gelaten te worden zodat zij dit als gezin kunnen oplossen in alle privacy.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Tanja Jess (@tanjajess)

Lees ook: Pikante foto Charly Luske wordt offline gehaald