De Aldi begrijpt ons. We willen wijn drinken, maar met minder calorieën, we willen Gin & Tonics drinken, maar ook ijsjes eten, we willen Prosecco drinken, maar dan wel uit een 3 liter fles. En we willen wijn en chocola, daarom is deze combinatie precies wat wij nodig hebben.

Aldi is onze beste vriend

De Aldi komt de laatste tijd met alles waar wij (onbewust) naar verlangen. Daarom houden we deze supermarkt ook nauw in de gaten, want er blijven maar nieuwe dingen komen waar wij heel blij van worden. Deze chocoladewijn is zeker een item dat ons gelukkig maakt. De Rubis Chocolate Non Vintage wijn smaakt naar zachte, rijke, pure chocolade met een vleugje fruit en gedroogde vijgen. Sounds like heaven.

chocoladewijn-aldi-rubis-femfem

Foto via Babygreen

Nog even geduld

Vooral de Britse Aldi is goed bezig, want daar worden al deze heerlijke lekkernijen geïntroduceerd. Volgende maand is de chocoladewijn verkrijgbaar in de Britse Aldi, maar het zal daarna niet lang duren voordat we hem ook in de Nederlandse supermarktketen kunnen aanschaffen. Kun je nu echt niet wachten? Hij is al te bestellen via verschillende websites die je kunt vinden op de site van Rubis. Via Amazon is hij ook als super schattig cadeaupakket te bestellen, waarbij je twee kleine flesjes chocoladewijn krijgt met twee doosjes Ferrero Rocher bonbons. Helaas wordt deze wijn via Amazon niet naar Nederland verzonden, maar hopelijk kunnen we zowel de grote, als de kleine versie binnenkort aanschaffen in de Aldi’s in Nederland. Dit zou toch een perfectie toevoeging zijn aan de feestdagen?

Screenshot 2017-10-23 at 10.13.15

Wat wel al in de Nederlandse supermarkten te verkrijgen is, is wijnijs!