Het ene compliment heeft meer impact op je dan het andere. En hoewel dit natuurlijk per persoon verschillend is, zijn er een aantal complimenten van een man die ons vrouwen tóch net wat meer doen. Dit zijn vijf complimenten van een man waar wij bij wegzwijmelen!

1. “Ik ben trots op je”

Niets is fijner om te horen dan dat iemand trots op je is. En als het je vriend is die dat zegt, doet dat gewoon erg veel met ons vrouwen. Of het nou over het algemeen gaat, over een mijlpaal in je carrière of misschien wel dat hij trots is om jou bij zijn vrienden te showen, dit is altijd fijn om te horen. Eén van onze favo complimenten van een man!

2. “Je kan goed met mijn vrienden/familie”

Wanneer het serieuzer wordt tussen jullie en jullie elkaars vrienden en familie ontmoeten, hoop je natuurlijk dat dit goed gaat. Je wil dat het klikt en dat de mensen die belangrijk zijn voor je vriend jou mogen. Wanneer je vriend je vertelt dat hij vindt dat je goed met zijn vrienden kan, laat dit ons vrouwenhart zeker een stuk sneller kloppen. Altijd fijn om te horen, toch?

3. “Je bent anders dan alle andere vrouwen”

Oké, als dit verkeerd gezegd wordt kan het enorm cringe zijn. Maar wanneer hij het meent, is dit het mooiste compliment wat je kan krijgen. Je wil natuurlijk niet dat je hem aan zijn ex – of zijn moeder, for that matter – doet denken. Jij bent uniek voor hem en dat laat hij je weten. Mega lief!

4. “Je bent sexy”

Het klinkt misschien een beetje gek dat dit één van onze favoriete complimenten van een man is, maar hear me out. “Je bent sexy” doet gewoon nét iets meer dan “Je ziet er goed uit” – afhankelijk van de context natuurlijk. Het laat weten dat hij zich, ook op seksueel gebied, tot je aangetrokken voelt. Maar hij moet dit natuurlijk niet té vaak zeggen ;).

5. “Je bent intelligent”

Hoe leuk we het ook vinden om ‘sexy’ genoemd te worden, het is natuurlijk ook fijn wanneer iemand je brains kan waarderen. Fysieke aantrekkingskracht is belangrijk, maar uiteindelijk is iemands innerlijk belangrijker. En wanneer iemand jouw intelligentie kan waarderen, is dit natuurlijk enorm fijn! Instant butterflies.

Lees ook: Met deze 18 speciale complimentjes laat je iedere man blozen