Instagram is een prachtige tool om jouw crush op te stalken. Stalken is misschien niet iets wat aangemoedigd moet worden, maar soms is het de perfecte manier om te voorkomen dat je jezelf voor schut zet. Bijvoorbeeld als je niet zeker weet of jouw crush single is of bezet is. Om jou de schaamte te besparen van achter iemand aan gaan die bezet is, hebben wij de beste manieren gevonden om erachter te komen of jouw crush single is. Happy stalking!

instagram crush FEM FEM

Ze hebben geen koppel foto’s

Dit is misschien erg logisch, maar het is natuurlijk wel het eerste waar je naar kan kijken. Hebben ze veel foto’s waarop ze zoenen, knuffelen of handen vasthouden met één specifieke persoon, dan is de kans erg groot dat ze bezet zijn. De foto’s hoeven niet per se erg romantisch te zijn, maar als ze veel foto’s plaatsen met dezelfde persoon kan je wel zeker zeggen dat ze een relatie hebben. Let natuurlijk wel op of de persoon in die foto’s niet gewoon een zus, neefje of beste vriend is. De Instagram account van die andere persoon ook even checken is dus wel slim.

Hun profielfoto is een foto van alleen hem/haar

Niet iedereen die een relatie heeft zal een foto met partner als profielfoto instellen. Maar als die persoon een foto met iemand anders als profielfoto heeft zegt dit al heel veel. De profielfoto is het eerste wat je ziet op iemand zijn Instagram account, dus als er nog iemand op deze foto staat is deze persoon waarschijnlijk niet zomaar iemand. Hou alsnog rekening met de mogelijkheid dat het gewoon een familielid of een goede vriend is, je weet maar nooit.

Iedere andere persoon die te zien is op hun profiel is gewoon een vriend

Sommige mensen zullen vaker te zien zijn op hun Instagram dan anderen. Maar als één iemand een stuk vaker op hun profiel opduikt dan anderen, moet jij je misschien zorgen gaan maken. De beste manier om te checken of deze persoon gewoon een vriend is of niet, is door hun profiel te controleren. Is aan hun profiel duidelijk te zien dat ze met elkaar daten? Dan heb jij jouw antwoord. Is jouw crush op de pagina van deze persoon amper te bekennen, dan zit je veilig. Is het aan de hand van de foto’s onduidelijk? Kijk dan naar de captions. Hieraan is vaak wel te zien of dit een platonische vriendschap is of een romantische relatie.

Hun captions geven de indruk dat ze single zijn

Instagram captions kunnen een hele hoop zeggen over een persoon. Zo kun je ook door middel van een caption aan de wereld laten weten dat je single bent of niet. Ze hoeven natuurlijk niet letterlijk in hun caption te vertellen dat ze op zoek zijn naar een date. Een grappende #ForeverAlone of een pick-up line als caption kan ook al heel veel zeggen.