Wij bij FEM FEM zijn nog steeds niet helemaal over de looks van Damiano David van de rockband Måneskin uitgesproken. Want even eerlijk: deze Italiaanse zanger ziet er écht niet verkeerd uit. Hoewel Damiano nog maar 22 jaar is, heeft hij al meerdere transformaties ondergaan om uit te komen bij zijn huidige look. Geloof ons: Damiano zag er een tijdje aardig netjes uit, zonder tattoo en met een glad gestreken kapseltje. Benieuwd? Lees even mee.

Zo zag Damiano er vroeg uit

Belangrijke mededeling: we zetten in dit artikel Damiano heus niet voor schut, want het is en blijft een onwijs knappe man. Pak je er foto’s van ons bij van ongeveer vijf jaar geleden dan krijg je ook écht geen Doutzen foto. We’ve all been there! 

Toch waren we wel even stil toen we zagen hoe Damiano er vroeger uitzag. Zie het voor je: zonder tattoo’s? De Italiaanse zanger had verder ook een behoorlijk ander kapsel en een veel minder uitgesproken stijl. En met anders bedoelen we dan ook écht heel anders. 

Dat van die ontbrekende tattoo’s is niet zo gek, Damiano was op deze TikTok nog maar zeventien jaar oud. Misschien kreeg hij van zijn ouders nog net even geen handtekening voor een plaatje op zijn lichaam en moest hij nog eventjes wachten.

@maneskin.fans##damianomaneskin ##maneskin ##howdoesthisturnintothis ##turn ##inlove ##damianodavid♬ original sound – disappointment

Zwarte lippenstift

En dan is er ook nog eens deze look, uit 2017. Realiseer je wel even dat hier nog niet eens zoveel tijd tussen zat, maar Damiano was toen al bezig met zichzelf te ontdekken. Hij droeg hier vaak zwarte lippenstift, behoorlijke oogmake-up en ja dat kapsel… Laten we het zo stellen: zijn huidige kapsel staat hem beter. De zijkanten van zijn hoofd waren kaalgeschoren en zijn haar was naar achter gekamd.

Niet lang daarna deed de knappe zanger van Måneskin ook nog eens mee aan X Factor, waar hij er alwéér heel anders uitzag. Bekijk hieronder het optreden van Måneskin bij X Factor.

Lees ook:  Crush op Damiano David? Hij is helaas niet single en dit is zijn vriendin!