Topmodel Doutzen Kroes ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Menig vrouw zal jaloers zijn op haar verschijning. Maar het is niet zo dat het Doutzen allemaal zomaar komt aanwaaien. Hier doet ze natuurlijk heel goed haar best voor. En bij al dat harde werken hoort natuurlijk ook een goed salaris. Samen met haar man Sunnery James (DJ) heeft ze een goed gevulde bankrekening. Met hun zoon en dochter leven ze een luxe leven. Dit is het vermogen van de Friese Doutzen Kroes.

@doutzen Instagram
@doutzen Instagram

De carrière van Doutzen

De carrière van Doutzen begon al vroeg, op haar 18e tekende zij al een contract bij Paparazzi Model Management. Hiermee startte haar carrière als fotomodel en al gauw kwam deze in een lift die niet meer naar beneden ging. Ze is nergens op de wereld meer een onbekende. Doutzen is het gezicht geweest van de meest bekende merken in de modewereld: Versace, Dolce & Gabbana, Gucci, Ralph Lauren, Michael Kors, Yves Saint Laurent en Viktor & Rolf. Velen van ons kunnen haar ook kennen van haar carrière bij Hunkemöller. In afgelopen jaren heeft ze dus heel wat geld verdiend, maar dat is niet het enige voordeel van haar baan. Model zijn is namelijk ook nog eens een van de meest aantrekkelijke beroepen voor vrouwen.

Wat verdient Doutzen per jaar?

De Friezin is een van de grootste verdieners van Nederland en dat is met een jaarinkomen van zo’n €7.372.959,00 ook niet zo gek. Met dit bedrag is Doutzen zelfs een van de best betaalde modellen ooit. Met dit jaarinkomen verdient Doutzen per dag het bedrag waar sommige mensen wel een jaar voor moeten werken, maar liefst  €28.375,53. Toch zijn er ook jaren geweest waarin het Friese model toch iets minder verdiende, bijvoorbeeld in 2017, waarin ze ‘maar’ 4.5 miljoen dollar naar binnen harkte.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Het vermogen van Doutzen

Ondanks dat ze geld in overvloed heeft, gaat ze hier wel verstandig mee om. Het grootste gedeelte van haar inkomen wordt gespaard of belegd. Het geschatte vermogen van het topmodel ligt op zo’n 30 miljoen dollar. Daarnaast heeft ze nog twee huizen; in Nederland en Amerika. Voor haar werk moet ze veel reizen, dus woont ze afwisselend in New York en in ’t Gooi. In Nederland is er een enorme vrijstaande woning gekocht voor zo’n €1.650.000 waar ook nog eens flink aan verbouwd is. Hier kan ze dus lekker relaxen tussen al die shoots door.

Lees ook: Wij delen ook de vermogens van Britt Dekker en Negin Mirsalehi met je!