HBO MAX komt voor het eerst met een Nederlandse Max Original genaamd FBOY Island. Eerder was er al een Amerikaanse versie van FBOY Island te zien, maar nu kunnen wij Dutchies ook gaan genieten van dit programma. De presentatrice van de nieuwe Nederlandse versie van de Max Original hit-serie is Lisa Loep. We’re excited!

FBoy Island Nederland

Het programma FBoy Island Nederland is bedacht door Elan Gale. Enne, als je niet weet waar FBoy voor staat, dan moet je nog eens achter je oren krabben. Gale volgt drie vrouwen die naar een tropisch eiland gaan reizen, maar dit is niet zomaar. Zij worden namelijk vergezeld door 16 andere mannen. Acht van die guys komen echt om hun liefde te vinden terwijl de andere acht mannen komen echt voor lust en om een goede geldprijs te winnen.

In deze datingshow kan je een hele hoop humor verwachten. Verder kan je verwachten dat de vrouwen er alles aan zullen doen om hun ware liefde te vinden. Later in de serie wordt pas bekend gemaakt welke mannen kwamen voor de liefde en welke mannen er kwamen voor de lust en het geld. Voor wie zouden de vrouwen uiteindelijk gaan kiezen? De grote vraag in de show is: kunnen de FBoys echt veranderen?

Amerika

Het is nu duidelijk dat FBoy Island ook naar Nederland komt. Eerder heeft het programma al plaatsgevonden in Amerika. Dit was zo’n groot succes dat ze natuurlijk ook naar andere landen moesten komen. Hebben wij even geluk: het programma komt naar Nederland en je kunt de show straks bekijken via HBO Max. Wij zijn al helemaal fan van drama-reality dus het wordt vast een groot succes!

Helaas is het nog helemaal niet bekend wanneer je voor het eerst FBoy Island kan zien. Wij hopen in ieder geval heel erg snel, want wij kunnen niet wachten!

Lees ook: 7X de beste series op HBO Max