Het eerste deel van de spicy film 365 Days heb jij vast al gezien. Hier wil je toch meer van zien? Gelukkig werd er vorige week al bekend gemaakt dat er een tweede deel van de film aan zou komen. Vanaf nu kun je eindelijk de trailer zien van het tweede deel en hij beloofd super spicyyyy te worden.

365 Days

Het eerste deel van de erotische film is gebaseerd op het Poolse boek 365 Dni. Omdat het zo’n bizar verhaal is, is de film hartstikke vaak gekeken. Het gaat om de 29-jarige Laura Biel die haar verjaardag viert in het prachtige Italië. Tijdens haar vakantie wordt ze ontvoert door Maffiabaas Don Massimo Torricelli. Laura moet 365 dagen bij hem blijven en doet er alles aan om zelf de macht te krijgen. Maar dan wordt ze toch verliefd op haar ontvoerder. De film eindigde met een enorme cliffhanger, dus er moest wel een tweede deel aankomen…

Tweede deel van 365 Days

Ahh! We kunnen nu al de trailer zien van het tweede deel van 365 Days. Zo te zien is het tweede deel nog veel erotischer dan het eerste deel! Dat mag je toch niet missen? Ook is al te zien dat Laura en Don Massimo Torricelli gaan trouwen en dat er uiteindelijk misschien een ander in het spel komt voor Laura. In juni is het tweede deel van de film 365 Days te zien!

Derde deel

Goed nieuws! Nadat wij hebben kunnen genieten van het eerste én het tweede deel van de film 365 days, komt er gelukkig ook nog een derde deel van de film. Wanneer die te zien is, is helaas nog niet duidelijk. Gelukkig kunnen we alsnog eerst genieten van het tweede deel: 365 Days: This Day!

Lees ook: Juicy: dit zijn de koppels die meedoen aan eating with my ex