De feestdagen zitten er weer op, dus zijn we allemaal volop aan het nagenieten door het bekijken van alle kerstfoto’s. Ook de Beckham’s postte een kerstfoto op Instagram, met een wel heel hilarisch detail.

David Beckham post kerstfoto

Toen David Beckham twee dagen geleden onderstaande foto op zijn Instagram postte, vielen fans maar één ding op. David moest op zijn tenen gaan staan om ietsje langer te lijken. Zijn zoons Romeo en Brooklyn zijn namelijk erg de lucht in geschoten de laatste jaren. Dit detail bleef natuurlijk niet onopgemerkt bij de volgers van Beckham, en het internet ging los..

De reacties

Fans en vrienden van de Beckhams hebben het al lang door. Onder de foto zien we reacties als: “Love the family photo, AND the tip toes🤣 cheers!” en “David on his tip toes 👀🙈”. Het lijkt er echter op of David hier helemaal geen problemen mee heeft!

Maareh, is David Beckham dan echt zo klein? Dat valt eigenlijk reuze mee. De ex-voetballer is 1.83 meter lang, wat eigenlijk zelfs een centimeter langer is dan wat vrouwen de ideale lengte vinden bij een man. Beckham hoeft zich dus he-le-maal geen zorgen te maken over zijn lengte.

De zoons van David Beckham

Hoewel het hilarische detail van David op zijn tenen ons niet is ontgaan, ging onze aandacht stiekem naar zijn knappe zoons. Eerder schreven we al over de knappe zoons van David Beckham, maar wow, het lijkt of ze met het jaar meer handsome worden. Zéker Brooklyn heeft een plekje in ons hart bemachtigd.

Lees ook: De Noorse Gustav is enorm knap én belachelijk rijk