Helaas lukte het Bachelor’s Maureen niet om het hart van Thomas te veroveren en ging Merel er me de winst vandoor. Toch noemde Thomas Maureen wel zijn ‘droomvrouw’ in de laatste speech. Iets wat Maureen tot op de dag van vandaag nog steeds een rare woordkeuze vindt. Maar… de bachelor en Maureen blijken toch regelmatig nog contact te hebben. En blijkbaar stuurt Thomas ook erg ‘lieve’ berichtjes.

bron: @maureenveenstra
bron: @maureenveenstra

Een verwarrende boodschap

“Lieve Maureen, je bent mijn droomvrouw”, zei Thomas tijdens zijn laatste speech tegen Maureen. Daarna vervolgt hij. “Het smaakte naar meer. Ik vind je mooi en bijzonder. Lieve Maureen, ik wil je niet laten gaan. Ik wil je bij me houden.” Het klonk allemaal goed, tot dat er een ‘maar’ kwam… “Mijn hart behoort tot iemand anders. Ik vind het een verschrikkelijke keuze.”

Volgens Maureen had Thomas wel andere woorden kunnen gebruiken in zijn speech. “Hij had me ook gewoon een paar complimenten kunnen geven en kunnen zeggen ‘sorry’.” De opmerking ‘je bent mijn droomvrouw’ is heel verwarrend geweest voor Maureen. “Dat is ook waar het op social media nu vooral over gaat. Het is gewoon zo’n rare woordkeuze geweest.”

bron: De Bachelor/Videoland
bron: De Bachelor/Videoland

Hebben ze nog contact gehad?

Tijdens een interview bij het YouTube Kanaal RUMAG, vragen de twee presentatoren René Watzema en Fawry not Sawry zich af of Maureen en Thomas nog contact hebben gehad na de finale. “Ja, we hebben wel contact gehad daarover,” vertelt ze. “Hij zei dat er niks aan gelogen was, nog steeds een droomvrouw. Dat hij met mij het liefst op een zeilboot zou stappen en de wereld over zou varen. Maar dat hij naar zijn gevoel heeft geluisterd en ook voor stabiliteit wilde kiezen.” Helaas geen zeiltrip voor Maureen dus..

Een lief berichtje

Ze hebben dus na de finale wel contact gehad, wat ook best logisch is na zo een vage speech. “Hij heeft me dus gebeld en een lief berichtje gestuurd, toen was het naar mijn mening allemaal goed uitgepraat.” Toch leek het er na een tijdje op dat Thomas het contact heeft verminderd. “Op een gegeven moment hebben we daarna nog wel een keer contact gehad en dat werd zo abrupt afgekapt, daar kreeg ik gewoon nooit meer antwoord op,” vertelt Maureen aan René Watzema en Fawry not Sawry. “Hij vroeg aan mij hoe het ging, dus ik aan hem en daar heb ik nooit meer wat van gehoord. Toen dacht ik: weet je, dan hoor je ook niks meer van mij. Helemaal prima zo.” De twee hebben elkaar pas weer gesproken op de reünie. Die vanaf vandaag te zien is op Videoland!

Lees ook: Bachelor Fabrizio dumpt Madieke maar kan haar niet helemaal loslaten