Kijk jij ook al bijna een jaar uit naar het derde seizoen van Never Have I Ever? Helaas was het steeds niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen op Netflix zou komen, en dat was zo frustrerend. Maar eindelijk kunnen we die frustratie aan de kant zetten: het is namelijk bekend wanneer seizoen 3 op Netflix komt. Aaaaaah.  

Bron: Never Have I Ever/Netflix
Bron: Never Have I Ever/Netflix

Never Have I Ever

Was jij al helemaal vergeten hoe seizoen twee ging? Dan hebben wij een kleine samenvatting voor jou.

De hoofdpersoon van de serie is Devi, een Indiaas-Amerikaans tienermeisje. Heel haar leven veranderd wanneer haar vader plotseling overlijdt. Tijdens haar rouwproces dealt ze ook met de dagelijkse druk van de middelbare school en haar ingewikkelde liefdesleven. Ze datet namelijk niet met 1 jongen maar met 2: Paxton & Ben. Off course komen beide jongens hier achter. Ben gaat hier niet mee akkoord en valt voor de charmes van de coole Aneesa. Devi en Paxton komen in het geheim toch weer bij elkaar. Oelala.

In het laatste seizoen die we hebben kunnen kijken, zien we dat Devi struggelt met een ‘geheime liefde’ zijn. Ze wil het niet langer in het geheim doen met Paxton. Was dat het dan? Nee, Paxton maakt zijn relatie met Devi officieel bekend op het schoolfeest! Wow. Wanneer Ben de twee ziet dansen verklappen Devi’s vriendinnen ‘per ongeluk’ aan Ben dat Devi liever iets met hem had gewild. Dit zet Ben aan het twijfelen. O god. Een nieuwe lovetriangle voor Devi?

bron: Never Have I Ever/Netflix
bron: Never Have I Ever/Netflix

De release datum van s3

Na het tweede seizoen kunnen de Never Have I Ever fans niet meer wachten. Maar gelukkig is het bijna zover, verklappen de makers op Twitter. “Seizoen 3 heeft alles: romantiek, drama, novelty graphic tees!!!” Daarna vervolgen ze met: “Oké, ik ben dan geen Lady Whistleboy but I do have the tea…Never Have I Ever komt op 12 augustus terug!!!!”

Dus eindelijk weer iets om naar uit te kijken, wij kunnen niet wachten. Hoe zit het met jullie?

Lees ook:  Deze films en series komen in mei op Netflix