We hebben vaker geschreven over wat mannen onaantrekkelijk vinden aan vrouwen. Maar laten we vandaag de rollen eens omdraaien. Want, ugh, wat kunnen die wezens het bloed onder onze nagels vandaan halen. Dit is typisch een gevalletje van je kunt niet met ze, maar ook niet zonder ze. Daarom hebben we een lijstje opgesteld met 10 dingen die vrouwen onaantrekkelijk aan mannen vinden.

#1 Een slechte houding

Geen enkele vrouw wil rondom een man zijn die gemeen of verwaand is. Of geen manieren heeft in het algemeen! Wanneer jullie samen uiteten gaan en hij onvriendelijk is tegen het personeel, laat je hem daar alleen achter (met de rekening).

#2 Slechte tafelmanieren

Wanneer hij zijn vork in zijn rechterhand houdt en zijn eten naar binnen schrokt alsof hij al drie dagen niet gegeten heeft is dit een echte no go. Je wilt je nieuwe lover wel mee kunnen nemen naar het kerstdiner zonder je voor hem te hoeven schamen.

#3 Slechte spelling

Waarschijnlijk had je dit puntje niet in het lijstje verwacht. Surprise! Natuurlijk hoeft hij geen grammar nerd te zijn maar is is wel fijn wanneer hij het verschil tussen “als” en “dan” weet.

#4 Slechte mondhygiëne

Dit is eigenlijk een no brainer. Als we een man leuk vinden is de kans groot dat we dichtbij zijn mond gaan komen. En die moet dan wel lekker ruiken natuurlijk! Een slechte adem of gele tanden is een enorme afknapper.

#5 Niet lekker ruiken

Deze slaat eigenlijk terug op het vorige puntje. Naast dat je mond lekker moet ruiken, willen vrouwen eigenlijk dat je helemaal fris en fruitig bent. Het schijnt namelijk dat we onze partner deels kiezen op basis van lichaamsgeur.

#6 Oneerlijkheid

Het lijkt of eerlijke mannen steeds zeldzamer worden en dat liegen the new black is. Wanneer een man liegt wordt hij onmiddellijk onaantrekkelijk.

#7 Opschepperig gedrag

Of het nu gaat over met hoeveel vrouwen ze het bed hebben gedeeld of hoeveel geld ze hebben verdiend (lees: gekregen van papa), vrouwen houden niet van mannen die graag opscheppen. Be humble!

#8 Niet openstaan voor nieuwe dingen

Wanneer hij niet openstaat voor nieuwe dingen, of het nu een nieuw gerecht, vakantiebestemming of seksstandje is, maakt dit een man onaantrekkelijk. Moedwillige onwetendheid kan nog wel eens zorgen dat jullie relatie in de sleur komt…

#9 Bezitterigheid

Er is niets mis met een beetje gezonde jaloezie (dit laat zien dat hij om je geeft) maar als hij continu wilt weten waar en met wie je bent, dan is dit een big red flag.

#10 Spugen

Waarom denken mannen dat je óveral op straat moet spugen om indruk te maken op een vrouw? Is dit een ongeschreven regel die wij vrouwen niet kennen? Someone tell us! Want volgens vrouwen is dit één van de meest onaantrekkelijke dingen die een man kan doen.

Lees ook: Deze 5 kapsels vinden mannen het aantrekkelijkst bij vrouwen