Was jij iets te laat met het afzeggen van je Disney+ account? Dan hebben wij de reden gevonden waarom je absoluut lid wil blijven. Kijk, Disney+ zorgt vooral voor veel nostalgie met alle klassiekers van vroeger maar ze hebben zó veel meer in de aanbieding. Zo hebben ze net als Netflix ook nog nieuwe kerstfilms waar kerstliefhebbers ontiegelijk gelukkig van zullen worden.

disney kerstfilm Noelle FEM FEM

De eerste twee maanden konden we gratis genieten van alle films op de streamingdienst van Disney tijdens een proefperiod, maar nu zijn ze écht van start gegaan en het aanbod is absoluut niet verkeerd. Disney + heeft bijna 500 films en zo’n 7500 afleveringen van verschillende series zoals The Simpsons. En wat ze uiteraard óók hebben zijn kerstfilms. Één daarvan is de film Noelle, met Anna Kendrick en Bill Hader, wat er absoluut voor gaat zorgen dat jij zin krijgt in de feestdagen.

Noelle

In deze kerstfilm speelt Anna Kendrick Noelle Kringle, de dochter van de kerstman. Haar vader is er helaas niet meer en vlak voor de feestdagen laat haar broer Nick (Bill Hader) weten dat hij geen zin heeft om de kerstcadeaus af te leven. Dus aan Noelle de taak om Kerstmis te redden en ervoor te zorgen dat alle kerstcadeaus alsnog worden afgeleverd.

Afijn, heb jij alle kerstfilms van Netflix al gezien? Reden genoeg om ook lid te worden van Disney+.