Yess! Disneyland Parijs heeft sinds donderdag weer haar deuren geopend. Zowel Disneyland Park als het Disney Studios Park, zijn weer toegankelijk voor trouwe fans. Wel gelden er nog steeds strikte veiligheidsmaatregelen, maar de Disney fans kunnen hun hart weer ophalen, want we mogen weer!

@unsplash
@unsplash

Disneyland Parijs

In principe zijn alle attracties weer geopend voor publiek, dus ook de beroemde achtbanen zoals Big Thunder Mountain en Indiana Jones and the Temple of Doom. Helaas zijn de grote parades die ’s middags en ’s avonds plaatsvinden op dit moment nog niet mogelijk. Maar dat mag de pret niet drukken, want we kunnen weer optimaal genieten van alle magie.

Echter gelden er wel op het hele terrein strikt maatregelen. In de rijen bijvoorbeeld moeten bezoekers 1,5 meter afstand van elkaar houden en mondkapjes zijn door het gehele park verplicht voor iedereen boven de 6 jaar. Ook staan er op het hele terrein 2000 dispensers waar bezoekers hun handjes vrij van bacteriën kunnen houden.

Gelukkig is er ook een nieuw onderdeel bijgekomen net even iets buiten het park, namelijk The Art of Marvel in Hotel New York. Hier zijn maar liefst 350 kunstwerken te zien die alles te maken hebben met de meeste succesvolle filmserie ter aller tijden. Tot nu toe hebben alle Marvel-films zo’n 15 miljard dollar opgebracht. Het nieuwste deel, Black Widow, komt begin juli uit en wij kunnen niet wachten om deze te zien.

Lees ook: Disney fans opgelet! Serie over Beauty and the Beast is in de maak