Ochtendseks. Wat ons betreft de beste manier om je dag te beginnen. Een workout zo lekker vroeg in de ochtend doet wonderen voor je gezondheid en ook je relatie. Uit onderzoek blijkt ook dat mensen gelukkiger zijn als ze regelmatig hun dag beginnen met seks. ochtendseks FEM FEM

Alright, ze zeggen dus dat het gezond is voor je maar er zijn toch ook wat ongezonde dingen die zó heerlijk zijn na je sessie ochtendgymnastiek onder de dekens.

Peukie roken

Volgens Gerard Schippers, hoogleraar verslavingsgedrag aan het AMC zijn er redenen dat mensen het heerlijk vinden om na de seks te roken: “Het genotsaspect van een orgasme is een gevolg van de ontsnapping van neurotransmitters, die zorgen voor de signaaloverdracht tussen neuronen onderling. Het gaat met name om dopamines en endorfines. Die neurotransmitters komen ook vrij bij het roken, dankzij de nicotine. Met een sigaret probeer je het gevoel terug te halen. Je kunt dus zeggen dat het lekkere gevoel van roken vergelijkbaar is met dat van een orgasme.”

Koude pizza van de avond ervoor

Wat ons betreft misschien wel een van de lekkerste dingen om ’s ochtends te eten: koude pizza van de avond ervoor. En al helemaal als je net van bil bent gegaan heb je wel trek in iets lekkers – als je het toevallig dan nog in huis hebt liggen.

Bakkie pleur

Want het is tenslotte ochtend en daar hoort een kop koffie bij.

Uitgebreid in je uppie douchen 

Sorry mannen, samen douchen is echt overrated.

Een tweede ronde

Geen haast of belangrijke afspraken waar je heen moet? Then why the hell not.

Door deze fijne seksstandjes hoef je niet meer naar de sportschool.