Het was gister een bizarre dag voor Donny Roelvink. De fitnessgoeroe kwam onder een auto terecht en werd vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Via Instagram geeft Donny een update over de huidige situatie en daarbij deelt hij ook een belangrijke boodschap met zijn volgers.

Donny Roelvink auto-ongeluk
Bron: Instagram @donnyroelvink

Schokkende beelden

Het was een behoorlijke shock toen Donny plotseling met een toegetakeld gezicht op Instagram verscheen. “Ik heb gister een ongeluk gehad bij het maken van een video. Ik ben onder een auto terecht gekomen”, begint Donny zijn verhaal. “Het is heel snel gegaan, ik weet alleen nog dat ik een klap voelde. Een paar minuten later werd ik wakker in de ambulance. Wonder boven wonder ben ik niet in levensgevaar geweest.”

Onwijs geschrokken

“Het ziet er natuurlijk heel heftig uit, maar op een paar gebroken ribben en een kleine klaplong na, is het gelukkig niet erger dan dat”, vervolgt hij zijn verhaal. Wel laat Donny weten dat hij enorm is geschrokken, aangezien hij niet had verwacht dat hij met ‘een klein ideetje’ zoiets kon veroorzaken.

Realitycheck

Het ongeluk heeft Donny naar eigen zeggen flink wakker geschud. “Ik zat eergisteren nog met m’n vrienden te barbecuen in de tuin, en de volgende dag lig ik hier. Dat geeft je wel even een realitycheck. Het kan gewoon zo klaar zijn, want gevaar zit in een klein hoekje. Dat heeft me mentaal heel erg geraakt.”

De fitnessgoeroe moet nog flink herstellen, maar komt er naar eigen zeggen wel weer bovenop. Al met al is Donny dankbaar dat hij nog leeft en deelt dit met een brok in zijn keel op Instagram. “Je moet van elk moment in het leven genieten, weet dat gevaar in een klein hoekje zit. Leef en geniet, want ik ben blij dat ik er nog ben.” Sterkte, Donny!

Lees ook: Zo zag Janice Blok (ex Donny Roelvink) er vroeger uit