No Lie, New Rules, Cold Heart, je kent ze wel. Dan zal je de bekende zangeres Dua Lipa ook wel kennen. In 6 jaar een enorme carrière opgebouwd, waar we zeker een voorbeeld aan kunnen nemen. Ook haar looks vallen nooit tegen, vanaf kleins af aan zag Dua Lipa er al amazing uit. Dat blijkt weer in een foto die ze deelt op haar Instagram.

bron: @dualipa
bron: @dualipa

Thuiswedstrijd

Afgelopen week gaf Dua een concert in Londen, wat best wel ‘bijzonder’ voor haar is. Londen is namelijk de geboorteplaats van de knappe zangeres. Een echte thuiswedstrijd dus.

Dua Lipa groeide tot haar elfde op in Londen en verhuisde toen naar Pristina, de hoofdstad van Kosovo. Haar ouders zijn van ‘Kosovaarse-Albanese’ afkomst, en omdat haar vader een bekende ‘rokster’ was in Kosovo verhuisde ze naar Pristina voor zijn carrière.

Toch besloot Lipa op vijftien-jarige leeftijd in haar eentje terug te gaan naar Londen voor haar eigen muziekcarrière. Het duurde tot haar twintigste om door te breken. Ze brak door met haar single ‘Be the One,’ die we denk ik allemaal wel kennen.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa)

Kleine Dua Lipa

Omdat Dua Lipa weer eens in Londen was zag ze ook haar vriendinnen van vroeger. Eén van de meiden gaf haar een fotoalbum met allemaal kiekjes van toen ze klein waren. De meiden kennen elkaar namelijk al sinds de basisschool. Het boek staat vol met foto’s van de vriendinnengroep, gemaakt door een moeder van één van de meiden.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa)


Lipa schrijft onder de post (vertaald vanuit het engels): “Ik was altijd de kleinste van mijn jaar!” Herken jij haar? We zien in ieder geval dat ze vroeger ook al niet bang was om in de spotlights te staan.

Lees ook: Aan deze workout routine heeft Dua Lipa haar abs te danken