Dit weekend nog niet zo veel op de planning staan maar wel zin om én je beste vriendin te zien én je partner? Plan een dubbeldate in. Het is niet alleen heel gezellig maar het schijnt ook nog eens hartstikke goed te zijn voor je relatie.

dubbel daten relatie FEM FEM

Uit een wetenschappelijke onderzoek van Personal Relationships zijn ze erachter gekomen dat als jij en je partner gepassioneerder zijn als jullie ook bevriend zijn met andere stelletjes. Het zorgt ervoor dat jij en je partner nog hechter worden. Het heeft alles te maken met het feit dat wanneer er andere mensen om jullie heen zijn, jij je nog meer gaat realiseren hoe leuk jouw partner is.

Date Tips

Wil je wat inspiratie wat betreft leuke dingen die je kan doen tijdens een dubbeldate? Uiteraard zijn borrels en etentjes altijd goed. Toevallig in Utrecht te vinden: dit zijn de leukste plekjes om langs te gaan. Verder zijn actieve dingen zoals Glow in the Dark Midgetgolf altijd hilarisch, of gewoon heel fout discobowlen. Woon je in onze hoofdstad? Ook daar hebben we de leukste locaties voor jullie.

Kortom, ga deze week de hort op met je lief en je BFF en haar significant other. Wedden dat je dan nog verliefder wordt op je partner?