Breng jij binnenkort een bezoekje aan Duitsland voor een lekkere wintervakantie of leuke kerstmarkt? Dan raden wij je aan onderweg nog een kleine pauze te nemen. Natuurlijk om even de benen te strekken, een toiletbezoekje te nemen én je maagje te vullen, maar dat is niet alles. Een kort bezoekje aan de DM is namelijk ook een must. De goedkope dupes vliegen je daar namelijk om de oren!

DM

DM in Duitsland

Wie niet weet waar we het over hebben, heeft de afgelopen tijd onder een steen gelegen. Toch vinden wij het helemaal niet erg om je even bij te praten over deze geweldige winkel. Het is een winkelketen die je een beetje kunt vergelijken met bijvoorbeeld Kruidvat of Etos, maar dan véél groter. Ze verkopen voornamelijk cosmetica, huishoudproducten, gezondheidsartikelen en voeding.

DM staat bekend om het ruime assortiment dat ze te bieden hebben, maar dat is niet alles! De prijzen liggen hier namelijk ook enorm laag en dat is natuurlijk vooral een pluspuntje. Wij houden nu eenmaal van lekkere lage prijzen en daar moeten we in ons eigen kikkerlandje wel héél goed naar zoeken. DM doet niet aan tijdelijke acties, waardoor ze hun producten eigenlijk altijd voor een lager prijsje kunnen aanbieden. Ook handig!

Dupes bij DM

Je vindt hier dus de bekende producten voor leuke prijsjes, maar dus ook de dupes van bekende producten voor nog leukere prijsjes. Je bespaart gerust tientallen euro’s als je kiest voor deze dupes en daar worden we meteen blij van. TikTokker @glow.how besloot haar favoriete dupes van de DM te delen in een video op TikTok. Hierin laat ze zien welke dupes je kunt kopen en wat je daarmee bespaart als je niet kiest voor het origineel.

Zo zien we bijvoorbeeld variaties van de poeder van HUDA Beauty, een concealer van NARS en een face stick voorbij komen. Maar niet alleen voor make-up kun je hier goed slagen. Ook zonnebrand, bodylotion en skincare komt aan bod. Bekijk hieronder welke dupes jij scoort voor een fijn prijsje.

DM dupes
@glow.how
DM dupes
Bron: TikTok @glow.how

Dupe alert!

Gelukkig vind je niet alleen in ons buurland leuke dupes voor prima prijzen! Als je in ons eigen landje goed zoekt, vind je ook hier best leuke pareltjes! Zo vonden we onlangs perfecte dupes voor verschillende Charlotte Tilbury producten. Bijvoorbeeld dit Contour Duo bij Kruidvat én van deze finishing powder van Charlotte Tilbury van Maybelline. Ook voor de highlighter van Charlotte Tilbury kun je een goedkope vervanger scoren bij de HEMA. Genoeg manieren om dus even flink te besparen de komende tijd!