Deze prachtige villa op de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen is één van de duurste villa’s en is de droom van elke Nederlander. En het beste nieuws? Hij staat te koop! Oké, het is even flink doorsparen, maar dan heb je ook wat.

@rego
@rego

Plaatje

Dat deze villa gewoon in ons koude kikkerlandje staat is moeilijk te geloven. De totale oppervlakte van de villa bevat wel 1100 m2 en bevat uitgestrekte landschappelijke tuinen en een prachtige hagelwitte nieuwe villa mét zwembad. Ook heb je op elk van de vier etages een prachtig uitzicht over de Vinkeveense Plassen. Hier kun je bovendien zo een duik nemen: er is namelijk zelfs een 40 meter lang privé-strand onder jouw eigendom!

Alles wat je wilt en meer

Deze luxe villa uit Nederland maakt je zoetste dromen waar. Zo bevat het huis niet alleen twaalf slaapkamers, twee keukens en twee barren, maar is er ook aan extra’s gedacht. Je zult je hier nooit vervelen met het thuisbioscoop, een gym, een atletiekbaan, twee professionele opnamestudio’s, een mega-aquarium én een schoonheidssalon! Ook een zwembad mag natuurlijk niet ontbreken: het binnenzwembad met jacuzzi is verbonden aan het buitenbad, opnieuw met jacuzzi. Verder is er nog een strandhuis die je kan gebruiken als lounge area of sportschool met smoothiebar. Logischerwijs is er genoeg ruimte voor al je 30 auto’s en zelfs voor een boot!

@rego
@rego

Het interieur is in moderne stijl en bevat veel wit marmer en licht hout. Met wel plek voor 22 man aan zowel de bar als de eettafel host je hier de perfecte diners. Alleen even nog even een privé-chef inhuren dan.

Mag wat kosten

Deze villa heeft een prijskaartje waar je bankrekening heel hard van gaat huilen, maar a girl can dream. Voor deze oneindige luxe moet je namelijk €17.500.000 neertellen… Het is niet voor niets een van de duurste villa’s van Nederland, hé.

@rego
@rego
villa's nederland fem fem
@rego

Toch voor een wat meer budgetproef villa gaan? Check dan deze spotgoedkope villa in Spanje!