Samen met je ex aan tafel zitten is voor ons het meest verschikkelijke wat we ons kunnen inbeelden. Toch zijn er wat realitysterren die dit wel doen. In het programma Eating With My Ex: Going Dutch gaat deze exen een hapje met elkaar eten. Maar welke koppels doen er mee met het nieuwe seizoen?

Eating With My Ex: Double Dutch

In het programma Eating With My Ex: Double Dutch gaan verschillende reality-exen weer bij elkaar aan tafel zitten om te dineren. Naast dat zij verschillende gangen voorgeschoteld krijgen, krijgen zij ook vragen voorgeschoteld. Deze vragen kunnen nogal spicy zijn. Dit kan ervoor zorgen dat er nogal een awkward sfeer komt. Heerlijk om naar te kijken dus!

Nieuwe koppels

Er komt dus eindelijk weer een nieuw seizoen van Eating With My Ex: Double Dutch. In de eerste aflevering van het programma kun je exen Jørney en Odim verwachten. Zij kregen een relatie door hun deelname aan het programma Ex on the Beach. Na hun deelname ging hun relatie goed en kregen zij zelfs een dochtertje samen. Toch is het uit tussen de twee nu… Zouden ze tijdens het programma veel kunnen uitpraten?

Verder zijn in het nieuwe seizoen ook Ricky en Jaydi te zien. Je zou dit ex-koppel kunnen kennen van Temptation Island: Love or Leave. Ondanks dat hun break-up nog vers is, gaan zij wel samen weer aan tafel zitten. Hoe diep zullen de gevoelens nog zitten?

Last but not least

Dit zijn zeker niet alle mensen die meedoen aan het nieuwe seizoen van Eating With My Ex: Double Dutch. Zo gaat Dusty die bekend is van Ex on the Beach ook aan tafel zitten met zijn ex Lisa. Kan jij hierop wachten? Het programma is vanaf 29 april te zien op Discovery+!

Lees ook: Eating With My Ex: nieuwe serie wordt een explosieve boel