Ronnie Flex en zijn vlam Demi de Boer (dochter Ronald de Boer) zijn al een tijdje een gelukkig koppel. Ze verwelkomden vorig jaar zelfs een dochtertje genaamd Rémi. Maar hoe vindt schoonvader Ronald eigenlijk dat het gaat?

bron: @demiideboer
bron: @demiideboer

Een rapper als schoonzoon

Het is natuurlijk even wennen als je dochter iets krijgt met een ‘rapper.’ “Toen ze met Ronell thuiskwam, dacht ik wel even: is dat slim? Wil ik dit voor mijn dochter?” Dat vertelt Ronald de Boer aan Linda Meiden. Hij twijfelde erover omdat Ronnie natuurlijk in een bepaalde ‘scene’  zit, veel weg is in de avond en ook veel op reis is.

Gelukkig heeft Ronald de Boer dat door de vingers gezien en hem een eerlijke kans gegeven. Inmiddels kunnen de twee super goed overweg samen. Zo zei Ronald: “Maar nu ken ik hem: hij is zachtaardig, lief en timide. Net als bij voetballers: agressief in het veld, maar daarbuiten poeslief. Ik had niet anders verwacht dan dat ze jong moeder zou worden, it runs in the family.” How cute?

Demi de Boer

Ronald is erg blij voor zijn dochter. Zo laat hij weten dat hij een ontzettend sterke band met haar heeft en dat dat ook altijd al zo is geweest. “We hebben een enorm sterke band. Alleen moeten we nu moeite doen om tijd voor elkaar te maken, omdat we meer ons eigen leven leiden.”

Een dochtertje

Ronell en Demi hebben samen een dochtertje genaamd Rémi. Ze werd eind Oktober geboren. Voor Ronnie is dit niet zijn eerste dochtertje, hij heeft namelijk ook al een dochtertje genaamd Nori met DJ Wef.

Het dochtertje van Ronnie En Demi liet hun laatst ontzettend schrikken doordat ze plotseling naar het ziekenhuis moest. “Kleine muis had ons even laten schrikken, maar we zijn inmiddels weer thuis en het gaat goed,” dit schreef Demi onder een foto op haar Instagram waar Rémi in een ziekenhuisbedje lag.

Lees ook: Demi de Boer onherkenbaar na kappersbezoek