We zijn middenin het nieuwe seizoen van Temptation Island en de chaos neemt toe. Er gaan geruchten rond over wie met elkaar naar bed is geweest en steeds vaker zoeken de koppels de grenzen op (en gaan er VOL overheen). Nu deelt Videoland een spoiler op Instagram waarin we zien dat er zoentjes uitgedeeld gaan worden. Spannend!

Hoe gaat het nu met de Temptation Island-koppels?

Bij ieder koppel slaan de twijfels toe. We zagen hoe Julia interesse kreeg in verleider Niels en hoe Efrain het wel heel goed kon vinden met Shallie. Het blijkt dat de twee zelfs na de opnamens met elkaar gesproken hebben! Ondertussen is daar al meer over bekend en vermoeden wij dat Efrain en Aylin nog samen zijn. De twee spraken na het programma nog erg goed over elkaar.

Het meest spraakmakende stel van het seizoen, Bert en Delphine, hebben ook de nodige drama achter de rug. De twee beschuldigden elkaar continu van vreemdgaan en we weten gewoon níet meer wie er nu de waarheid spreekt. Hoewel de mannen uit de koppels elkaar als broers zien en hun grootste steun zijn, begon zelfs Efrain aan de oprechtheid van Bert te twijfelen.

En dan hebben we nog Nico en Donna, wiens relatie finito is. Althans, dat kunnen we wel stellen. Nico vertelde namelijk in een videoboodschap dat hij is vreemdgegaan (autch!). Zowel Nico en Donna lijken hun nieuwe Temptation te hebben gevonden.

De eerste zoen tijdens Temptation Island

Videoland deelde een nietsverhullende spoiler waarin duidelijk te zien is dat Donna en Jimi hun eerste zoen delen. In vorige afleveringen waren de twee al heel close met elkaar, en nu is daar dan le moment suprême. 

Ook lijkt het erop dat Nico zijn Temptation gevonden heeft. We zagen hem, met single Laure, knuffelend in slaap vallen. Het lijkt erop dat Nico al helemaal over Presley heen is. Hoewel er geen kus tussen Nico en Laure te zien is, zegt de verleidster wel dat de eerste kusjes zijn uitgedeeld. Over wie zou ze het hebben?

Lees ook: Volgens roddels zijn deze Temptation Island-sterren met elkaar naar bed geweest