Emma Heesters, je kan haar inmiddels niet meer gemist hebben. Naast haar prachtige stem heeft ze ook adembenemende looks. Maar Emma Heesters is blijkbaar helemaal niet zo vies van een botoxje en een fillertje. Sterker nog: ze heeft heel wat spuitjes in haar gezicht gehad. Al ziet het er heel natuurlijk uit, willen wij toch weten hoe ze eruit zag voor deze botox en fillers. En wow, je herkent haar bijna niet meer terug.

Zo zag Emma Heesters eruit voor haar fillers en botox
Bron: @emmaheesters

Emma Heesters

Emma Heesters is momenteel wel 1 van de beste vrouwelijke zangeressen van Nederland. Met haar hits haalt ze duizenden views. Emma is geboren in 1996 in een klein dorpje in Zeeland. Al toen ze klein was zong ze en werd er ook op gemerkt dat ze er echt gevoel voor had. In 2004 deed ze als 8-jarige mee aan het Kinderen voor Kinderen festival, met het nummer ‘100 kleine feestjes’. How cute? Later startte ze ook nog haar eigen YouTube kanaal waar ze nummers na zong (coverde). Met haar YouTube kanaal ging ze helemaal viraal, en inmiddels heeft ze maar liefst 5,36 miljoen abonnees. Wauw, go girl!

Inmiddels heeft ze ook mee gedaan aan een aantal televisie programma’s, zoals Beste Zangers waar ze samen met Rolf Sanchez het liedje Pa Olvidarte zong. Maar nu is de prachtige Emma bezig met haar ‘eigen’ nummers. En met succes! Ze heeft namelijk al een aantal grote hits zoals Waar Ga Je Heen, Meisje Zonder Naam, Alles Wat Ik Mis en Zwaartekracht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters vroeger

In de inleiding kon je al lezen dat Emma niet vies is van een fillertje en een botoxje. In een interview met Anna Nooshin liet ze ook al weten dat ze best onzeker is over haar lichaam. Dit is misschien dus ook de reden dat ze fillers en botox gebruikt. Ook liet ze weten dat ze wellicht een keer naar een plastische chirurg zou willen gaan, voor haar boezem. What? Why? 

Je kan dus ook echt een groot verschil zien tussen Emma vroeger en Emma nu. Maar ook al zit er een groot verschil tussen deze twee Emma’s, toch zijn ze beide prachtig!

bron: @emmaheesters
bron: @emmaheesters

Lees ook: Zo zag Romee Strijd er vroeger uit op 14-jarige leeftijd