Het 26-jarige topmodel Romee Strijd is een natural beauty. Met haar prachtige blonde lokken, blauwe ogen en enorm lange benen maakt ze ons stiekem allemaal een beetje jaloers. Maar heeft Romee er altijd al zo flawless uitgezien? We kwamen een foto tegen van de 14-jarige Romee die antwoord geeft op deze vraag.

Zo zag Romee Strijd er vroeger uit

Altijd al willen weten hoe topmodel Romee Strijd eruit zag toen ze tiener was? Alweer een hele tijd geleden plaatste het model een collage op haar Instagram met een foto van vroeger en nu. Tussen de foto’s zit 10 jaar verschil. En wow! Natuurlijk herkennen we Romee meteen, maar ze heeft wel een enorme glow-up gehad. Waar de 14-jarige Romee nog rondliep met een beugel en (te) dunne wenkbrauwen is ze nu veranderd in een bloedmooie vrouw.

Knapper met de dag

Het lijkt erop of Romee iedere dag knapper blijft worden, hoe dan? Onlangs plaatste het voormalige Victoria’s Secret model nog een foto waarop haar haar bijna platinum blond is. De wenkbrauwen van Romee zijn ook helemaal on point.

Buiten het feit dat Romee een natuurlijke schoonheid is, werkt ze hier ook hard voor. Zo lieten we eerder al zien in een eetdagboekje wat het model allemaal eet op een dag om in shape te blijven. Spoiler: het is heel gezond. Romee heeft later wel verteld in een interview dat ze vroeger een restrictief eetpatroon had door haar modellenbestaan. Gelukkig heeft ze nu een gezonde balans gevonden en is ze happier than ever. 

Lees ook: Zo zag Bridget Maasland (presentatrice) er vroeger uit