Een bezoekje aan een cosmetisch arts: daar kijken we tegenwoordig niet meer van op. Anno 2022 lijkt iedereen wel wat aan zichzelf te laten doen. EOTB’s Dusty besloot zijn uiterlijk ook onder handen te nemen, hij koos namelijk voor een haartransplantatie. En hoewel hij er erg over te spreken is, lijken zijn volgers hier heel anders over te denken. De realityster ontvangt namelijk bakken kritiek…

Bron: @dustytaconis

Ongeluk en litteken

Zoals jullie vast niet ontgaan is, heeft Dusty een heftig herstel achter de rug. Vorig jaar kreeg de EOTB-ster een zwaar scooter ongeluk, waarna hij 1,5 week in coma werd gehouden. Inmiddels zijn we alweer bijna een jaar verder, maar dealt Dusty met verschillende gevolgen van het ongeluk. Zo wordt hij elke dag herinnert aan de traumatische gebeurtenis door het litteken op zijn hoofd.

Hij wilde dit litteken graag wegwerken en dit doet hij met een haartransplantatie. “Door m’n ongeluk was het litteken zichtbaar aan de voor- en zijkant, en dit heb ik nu opgelost”, begint hij in een Instagram story. Echter laat de realityster weten dat hij van de ingreep zelf niks heeft gemerkt. “Alleen de injecties van de verdoving deden pijn, verder helemaal niks gevoeld.”

Haatreacties

Terwijl Dusty openhartig is over zijn keuze voor de haartransplantatie, zijn zijn volgers helemaal niet positief. “Je had toch gewoon genoeg haar”, klinkt het onder andere in de comments.

Gelukkig trekt Dusty zich helemaal niks aan van de negatieve reacties die hij krijgt. “Doe gewoon lekker de dingen die jij zelf wilt, jouw lichaam, jouw keuzes, niet moeilijk doen of iets aantrekken van wat anderen zeggen”, laat hij weten aan zijn volgers. Go Dusty! 

Lees ook: SHOCKING: DUSTY WIL MEEDOEN AAN TEMPTATION ISLAND