Belangrijk onderdeel van het moderne daten: met elkaar appen. Of het nou gewoon via Whatsapp is of berichten op een dating app, het is dé manier van communiceren want eerlijk, vooral als je net iemand hebt ontmoet ga je niet gelijk al met ze bellen. Maar dat appen met elkaar, dat kan soms voor de grootste irritaties zorgen want ja, stroef is een understatement.

mannen whatsapp-gedrag FEM FEM

Wij hebben de grootste ergernissen van onze redactie verzameld. Herkenbaar?

 1. Uiteraard is er één ding wat het meest frustrerende ever is: niet reageren. Guys, what’s up with that? Als je iemand niet ziet zitten kan je het gewoon laten weten, toch?
 2. Oh ja, en dan ook nog eens wanneer je kan zien dat iets is gelezen en meneer reageert niet of reageert pas een dag later.
 3. Maar je ziet wel dat hij constant online is op Whatsapp. Hi, asshole.
 4. Dan heb je natuurlijk ook de mannen die wel reageren maar dan reageren ze telkens vet kortaf waardoor je nog meer een mindf*ck krijgt want wat wil hij nou precies van je?
 5. Oké, spelfouten en grammatica fouten zijn menselijk. Maar als het iets is wat constant gebeurt dan is het toch stiekem wel een behoorlijke afknapper?
 6. Wellicht is niet iedereen het hier mee eens maar mannen die je gap of gappie noemen. Liever gebruikt hij dat gewoon voor zijn vrienden.
 7. Oh ja, en mop. Ook nog zoiets. Misschien zijn wij de enige maar we vinden mop zo’n verschrikkelijke bijnaam.
 8. Een overkill aan emoji-gebruik.
 9. Sowieso als je uitgebreid de moeite doet om een leuk bericht te sturen en het enige wat je terug krijgt zo’n kl*te emoji is.
 10. Dan heb je natuurlijk de mannen die het nodig vinden om dickpics te sturen. Gelukkig hebben we daar wel een oplossing voor.
 11. Hij appt je met de vraag wat doe je vanavond of dit weekend of iets in die trant. Jij reageert, maar hoort daarna helemaal niks meer. Nogmaals: mindf*ck.

Long story short, daten (vooral anno 2020) blijft moeilijk. Toch maar tijd om meer energie te steken in het ontmoeten van mensen in het echt?

Bekijk ook even onze handleiding voor sexting met emoji’s.