We schreven onlangs nog over de allereerste escape room in Nederland die in de teken staat van wijn maar er is nóg iets nieuws wat je niet wil missen. Wat dacht je namelijk van een wijnproeverij escape? Klinkt hetzelfde maar toch is het net even iets anders.

wijn escape room

Wijnproeverij escape room

In de tweede week van januari opent in Apeldoorn de eerste wijn escape room met een proeverij! Bij deze escape room ben je dus niet alleen bezig met ontsnappen, maar je leert ook van alles over de wijnen, je proeft verschillende soorten en ondertussen tikt de tijd om te ontsnappen door. Kraak jij de kluis van de lekkere fles wijn? Dan is deze uiteraard voor jullie!

Het is een bijzonder avondje uit in de wijnbar Evviva in Apeldoorn. Zij is de eerste die gekozen heeft voor een bijzondere extra beleving binnen haar wijnbar: een escape room in het thema van wijn inclusief wijnproeverij. Het is een bijzondere locatie, een fijne plek om met je vriendinnen en vrienden na te kletsen, een (simpel) hapje te eten en natuurlijk een wijntje te drinken uit één van haar 75 verschillende soorten wijn. Voor de BOB is er natuurlijk ook een lekkere frisdrank, verschillende soorten koffie of voor de niet wijn drinkers een heerlijk biertje!

Dus, zoek je nog inspiratie voor een uitje met je vriendinnen? Hier wil je heen.