De prachtige dochter Eve Jobs van Apple oprichter Steve Jobs heeft een super vette job aangenomen. Ze heeft namelijk een contract getekend bij het grote modellenbureau: DNA Model Management. Het komt vast en zeker helemaal goed met haar want DNA Model Management heeft al veel grote namen onder zich zoals de prachtige modellen Doutzen Kroes, Emily Ratajkowski en Kaia Gerber.

bron: @EveJobs
bron: @EveJobs

Wie is Eve Jobs?

Je zou Eve Jobs kunnen kennen van haar vader Steve Jobs. Steve Jobs is de oprichter van Apple. De blondine plaatste op haar Instagram account een foto met eronder: now represented by @dnamodels. Eve ontving een felicitatie van onder andere Jennifer Gates. Jennifer is de dochter van Bill Gates. Ze hebben niet alleen gemeen dat ze een beroemde daddy hebben, maar ze houden beide ook ontzettend van paardrijden. Eve en Jennifer zijn namelijk fanatieke springruiters.

Jeugd van Eve Jobs

Eve begon op jonge leeftijd met paardrijden en tijdens haar middelbare schooltijd volgde ze een speciaal programma om het studeren en paardrijden te combineren, omdat ze er zo gek op was. Ze vertelt dat het haar onafhankelijkheid, doorzettingsvermogen en toewijding heeft geleerd en dat ze dit nog altijd met zich meedraagt.

Na de middelbare school zette ze door en ging ze studeren aan de prestigieuze Stanford en daar volgde ze een opleiding Science Technology en Society. Vorig jaar studeerde ze af van de universiteit en nu heeft ze dus een contract afgesloten bij DNA Model Management. She has the beauty and the brains…


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Eve Jobs (@evejobs)

Model

Ze kondigde dus 2 dagen geleden aan dat ze een contract heeft getekend bij DNA Model Management. En dat belooft veel goeds. Ze liet het aan haar volgers weten doormiddel van een Instagram post die je hier boven kan bekijken. Een prachtige polaroid foto!

Maar het is niet de eerste keer dat we de 23-jarige Eve model mogen noemen. Afgelopen september liep ze namelijk ook al mee met de Coperni show tijdens Paris Fashion Week en een jaar eerder kon je haar zien in een Glossier campagne samen met Euphoria-actrice Sydney Sweeney. Wow go girl. 

Heeft Eve Jacobs een relatie met Chase Stokes?

Het lijkt wel of Eve alles heeft. Want buiten een carrière als model gaan er ook geruchten rond dat ze aan het daten is met onze favo Outer Banks-acteur Chase Stokes. Chase en zijn tegenspeelster Madelyn Cline gingen een aantal maanden geleden uit elkaar. Stiekem zien we best wel wat overeenkomsten tussen Even en Maddie…

Lees ook: Sofía is Victoria’s Secret’s eerste model met down