Prachtig nieuws: Sofía Jirau is het eerste model van het lingeriemerk Victoria’s Secret met down. Ze schittert in de Love Cloud-campagne van het Amerikaanse lingeriemerk. Yes to diversity!

Sofía is Victoria Secret’s eerste model met down

We zijn echt super happy voor Sofía, die in de nieuwste Love Cloud-campagne van het lingeriemerk Victoria’s Secret mag schitteren. Mega trots maakt Sofía haar eerste klus voor het merk bekend op haar Instagram pagina.

De 25-jarige Sofía Jirau komt uit Puerto Rico en droomde er stiekem altijd al van om model te worden. En die droom is eindelijk werkelijkheid geworden! Jirau begon in 2019 met modellenwerk en verscheen in 2020 al op de catwalk tijdens New York Fashion Week. Ook heeft ze al op de cover van de Mexicaanse Vogue gestaan en nu is ze te zien in een campagne van Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret

Het Amerikaanse lingeriemerk stond in de jaren 90 vooral bekend om hun super slanke modellen met lange golvende haren en glossy lippen. Een aantal jaren geleden kwam het merk onder vuur de staan door gebrek aan diversiteit, en gelukkig kwam de boodschap binnen. Martin Waters nam topman Ed Razek over (die werd gelinkt aan schandalen rond seksuele intimidatie) en gooide compleet het roer om. En met resultaat! Vandaag de dag zien we modellen met allerlei verschillende achtergronden en allerlei verschillende lichamen schitteren in de lingerie van Victoria’s Secret. Dit bekende Nederlandse model is er eentje van.

Geen grenzen

Sofía is altijd achter haar dromen aangegaan. Tegen het blad People vertelde ze: “Van binnen en buiten zijn er geen grenzen” en “Iedereen kan zijn droom verwezenlijken.” En daar zijn wij het helemaal mee eens. You go girl!

Lees ook: Eindelijk! Victoria’s Secret opent eerste lingerie store in Amsterdam