De omgekeerde eyeliner is onze nieuwe obsessie. Je kunt de underliner in een fel kleurtje aanmeten voor een avondje uit. Ook op werk kan hij prima, als je hem in een nude kleur aanbrengt. Het is maar net waar je zin in hebt. Je ogen lijken er een stuk groter door en je kunt leuk spelen met verschillende kleuraccenten. Wij zijn fan van deze Upside Down trend. Ga jij voor een futuristische look of geef jij je gezicht liever een romantisch tintje?

underliner-roze-FEMFEM

De Upside Down

Je kunt de underliner op talloze manieren aanbrengen. Vind je het leuk om met kleur te spelen? Experimenteer dan met een andere kleur op je ooglid. Je kunt ook een lichtere kleur underliner combineren met een donkerrode kleur op je lippen. Of match een fel groene eyeliner met een top in dezelfde kleur. De Upside Down look is perfect om je naturel look te upgraden en net even specialer te maken. Uit je werk hoef je alleen even een streepje onder je oog aan te brengen en je bent klaar voor de avond.

underliner-blauw-oranje-FEMFEM underliner-zwart-vs-FEMFEM underliner-makeup-licht-blauw-FEMFEM underliner-groen-FEMFEM underliner-subtiel-FEMFEM underliner-oranje-FEMFEM
Foto via Eyeshadow lipstick, Victoria Secret, Ko-te, @PatrickTa, Allure

Lees ook:

Zo breng jij je dagelijkse make-up snel en gemakkelijk aan

Make-up fouten die jou minder mooi maken