Fabiola Volkers, inmiddels kent bijna iedereen haar wel. De 1 kent haar als één van de meest spraakmakende Temptation Island verleidsters, de ander kent haar weer van Instagram en sommige kennen haar van de muziek die ze maakt; “alles designer, alles designer.” Toch kennen de meeste haar wel als dé ‘beste’ verleidster van alle Temptation Island seizoenen, waar het haar lukte het hart van Niels (die samen met Rosanna was) te veroveren. Nu een aantal jaar later, doet ze een schokkende onthulling over haar tijd als verleidster.

bron: RTL Boulevard
bron: RTL Boulevard

Niels en Fabiola

De knappe Fabiola deed mee aan Temptation Island VIPS seizoen 2, als verleidster. Met haar charmes pakte ze Niels van der Zanden helemaal in. Niels deed samen met Rosanna Voorwald mee aan dé ‘ultieme’ relatie test, en stond in een lastig parket. Helaas (voor Rosanna) kon hij haar niet weerstaan en viel al snel door de mand.

In een interview bij bij radiozender SLAM vertelde de blondine dat er vanaf haar kant totaal géén sprake was van oprechte gevoelens, oei. Voor haar was het slechts een spel dat ze speelde met Niels, want dat deed je immers als verleidster toen der tijd. Ze won het spel en Niels ging vreemd met Fabiola op zijn huidige vriendin Rosanna.

Schokkende onthulling

Na de deelname van Fabiola gingen er veel geruchten rond over de blondine. Dit kwam voornamelijk omdat ze tijdens haar deelname nog maar net 18 was. Later in een interview met SLAM vroeg 1 van de interviewers dan ook of ze voor Tempation Island ooit het bed had gedeeld met iemand, en hierop was haar antwoord “Nee nog nooit”. Dit betekent dus dat Fabiola haar maagdelijkheid is verloren tijdens Temptation Island met Niels van der Zanden. Wie had dat ooit gedacht? Wow wow wow. 

Lees ook: Fabiola beleefde de ergste date van haar leven met Douwe Bob