Een escape room onderwater is al pittig, maar wat betreft eng zijn ze in London nog net een stapje verder. In november opent namelijk Flight 338: de allereerste escape room in een vliegtuig.

flight 338 escape room vliegtuig FEM FEM

Flight 338

The Riddle Within heeft de allereerste Escape Room gebouwd in een vliegtuig. Oké oké, echt vliegen doe je niet, maar dat wil niet zeggen dat het niet alsnog rete spannend is. Het verhaal zit namelijk zo: jij en je vrienden worden beschuldigd van een misdaad en daardoor opgesloten in een vliegtuig. Wanneer één van jullie verdwijnt, is het aan de rest van de groep om erachter te komen hoe jullie voor vertrek ook uit het vliegtuig kunnen komen door middel van puzzel en raadsels.

escape room FEM FEM

Chernobyl Escape Room

The Riddle Within neemt het zelfs nog een stap verder wat betreft escape rooms want in januari komen ze ook met ‘Chernobyl: 10 seconds to midnight’. We vragen ons af of veel mensen nou echt blij gaan zijn dat er een spelletje is ontwikkeld rondom de kernramp van Tsjernobyl, maar goed, vanaf januari kunnen jij en je vrienden opgesloten worden in control room en moeten jullie proberen om de kernramp “te voorkomen”.

Zoek je een escape room iets dichter bij huis en ben je toevallig mega fan van La Casa de Papel? Ga dan naar de La Casa de Papel escape room in Utrecht.